Zabavenie dieťaťa v aute

eva_u
17. mar 2023

Zabavenie dieťaťa 1-2 roky v aute

Ahojte prosím hľadám inšpiráciu ako zabaviť dcérku v aute. Tento rok nás čaká dosť veľa dlhých tras (viac ako 3 hodiny). Tak ma zaujímaju nejaké aktivity a hračky čo bavilo vaše detičky. Ďakujem za každú inšpiráciu ❤️

gypsomilka
17. mar 2023

Cestujte tak aby to vyslo na spanok. U nasfungujeme doteraztak pri oboch detoch. Vyrazime tak pol hodinku pred spankom zaspia v aute akym prideme su fit😂.

martinka13
17. mar 2023

DVD prehrávač.

eva_u
autor
17. mar 2023

@gypsomilka no naša v aute spí tak pol hodinu keď sa zadarí tak potiahne hodinu viac nie 🙈 a potom keď vstane chce hneď vystupovať z auta 😅

katzed
17. mar 2023

@eva_u audio rozprávky, pesničky, obľúbená hračka,keď už boli väčší nakrájaná uhorka, jablko, my máme 3 deti tak teraz sa zabavia navzájom 😉

gypsomilka
17. mar 2023

Tak sadnes vedla dietata a budete sa zabavat ukazovat nieco vonku citat knihy pozerat obrazky hracky pripdne vzdy daka nova hracka aby nebola okukana. Jedna zastavka a fici sa dalej. Mozno poplace ale tak aj to k tomu patrí

jesenzima
17. mar 2023

My sme vždy vyrazili približne v čase, kedy malo dieťa spať..

ivangeline
18. mar 2023

U nás taktiež, ideme keď deti majú spať. Príp, ked sú maximálne čulé a zobudené, tj hned po spánku. Vtedy sú menej nervozne. Aj 30min čumia len z okna. Počúvame rozprávky a pesničky. Máme knihy, hračky, jedlo, vodu a 1 prestávku, keď sa jedná o 2 až 4 hodiny.

banalu
18. mar 2023

Nasa skoro 1,5 rocna nenavidi cesty autom. Z xy veci co do toho auta navlacim tak ju aj tak vzdy najviac zaujme totalna kravina. Teglik od zuvaciek a don nieco hodit a hrkat. Vcera to bol pribor z DMky, 20 minut co sme sli domov sa s nim hrala a snazila sa ho vyslobodit z obalu. Aj knizky ju vedia na urcity cas zabavit.
Ale bezne sa stalo, ze z 2,5 h cesty bola 3,5-4,5 h lebo sme museli stat aby sa ukludnila aj ona aj my, alebo som ju uspavala na pumpe a nechala hodinu vyspat. Kolkokrat prerevana cela cesta autom a nic nezabralo. Skusali sme ist aj na spanok, aj hned po zobudeni. V sedacke nam sem tam zaspi az teraz, nie je to vsak pravidlo a tak to je vzdy len loteria 🤷‍♀️
Najnovsie som jej pustila videa na telefone, ked bolo najhorsie, lebo sa z placu pogrcka (nasledok zhorseneho refluxu).

basulaak
18. mar 2023

Drziak na mobil a youtube kids v nom.

compra
18. mar 2023

@eva_u Cestujene od narodenia kazdy mesiac min 3x dlhu trasu 3.5-4 hod plus par krat do roka 8-10 hod. Tie kratsie sa snazim ist pred spankom. Dam mu v aute v podstate obed. Hudba nie detska, bezne radio. Naje sa, kuka, rozpravame sa. Cim ma menej podnetov, tym rychlejsie zaspi. Mne sa neosvedcili hracky, knizky, pesnicky... len ho to viac aktivizovalo a bol netrpezlivy. U nas zabera monotonnost, klud. Aj ked s nim uz pred spankom hovorim, skor odpovedam jednoslovne, skor hmm, nepytam sa. Ukludni sa, unudi sa a zaspi. Aj 2 hodky niekedy. Zasadne nezastavujem. Vzdy to len zbytocne predlzi cestu. Dlhe trasy chodime o pol piatej rano. Pospi este v aute aj do 8mej. Potom niekde zastavime na ranajky. Potom kecame, pesnicky. Zastavka. Nieco mu dam okolo obeda jest v aute a zas zaspi.