Ahojte poraďte znacku podsedaku na aky sa mam zamerať. Syn bude mat v maji 5 rokov, do teraz mal sedacku romer britax, ma 18kg.
Urcite v autosedacke ovela bezbecnejsie moja dcera ma skoro 9 a stale sa zmesti
Osobne podsedak určite nie, ešte je maly, ja by som šla tiež do väčšej autosedačka.
Určitě ne podsedák, ale autosedačku
Nas ma 18 kg a 118 cm. Sedi v sedacke. Ako rastie tak posuvame vyssie opierku hlavy. Do podsedaka by som nesla
Moj mal nedavno 6,ma cca 131 cm a 28 kg a sedi v autosedacke este
Dcéru mám dosť vysokú a vždy patrila k najvyšším z triedy, ale teda v 5.rokoch do podsedáka by som neriskovala ani za svet. Do svojich 10 rokov sedela v autosedačke. A to mala okolo 30 kg a asi 142 cm v tom čase...
@gbgb proč Romerku? Jsou i jiný, lepší, sedačky
Ahoj, plno odpovedi, ale ziadna na tvoju otazku... ak chces podsedak a nie autosedacku, odporucam Graco s isofixom. Ma dobre vysledky v testoch a hlavne co som pozerala crash testy, tak klasicky podsedak zvykne spod dietata pri naraze vyletiet, co ti pri podsedaku s isofixom nehrozi.
@sandri To je zas rada. 5letý dítě patří do sedačky ne na podsedák. Při nárazu z boku si rozmlátí hlavu o dveře 🙄
@jolana2804 akakolvek sedacka je lepsia ako podsedak. Ako moze niekto tak setrit na svojom detsku. PS: dajte tip na lepsiu. Tiez potrebujem kupit este jednu. Cybex som chvilu zazovala ale ten je pre utle deticky.
@gbgb Super jsou sedačky rostoucí i do šířky. Vydrží fakt dlouho. Klippan Wego (mám ho pro syna), Axkid grow, Poled bal fix, Cybex z i-fix
Asi by som nešla do toho ale skôr do väčšej autosedačky..je to omnoho bezpečnejšie. Mimochodom, na Facebooku je skupina Deti v aute. Tam poradia.