Ahojte žienky, prosila by som vás o radu pri kúpe autosedačky. Máme upínací systém ISOFIX a malá má 12.kg. Chcem sa opýtať s akým typom máte dobré skúsenosti, lebo je ich na trhu strašne veľa a každý tvrdí o svojej, že tá jeho je najlepšia...Ďakujem za každú radu a názor.🙂
No lenze aj tu ti kazda mamicka napise ze ta jej je najlepsia,cize tie rady ti budu na dve veci... Suhlasim s prispevkom vyssie,ist na predajnu a vyskusat
Ja vyberám podľa testov z na nemeckej stránke adac.de. Po vajíčku ideme kúpiť cybex Juno fix
@medovka14 ja sa neviem rozhodnut ci po vajicku kupit nieco co je este dlho v protismere alebo prejdeme na pultikovu (mame cybex pallace). dcerke sa v aute od narodenia dost nepaci a nema rada aj v kociku jazdu v protismere a aj by bolo lacnejsie vyuzit ten cybex a radsej dokupit starsiemu nieco ine .. takze asi pojdeme tou cestou
@janifer ahoj, prosim ta, ako vam ta sedacka vojde do auta? Netreba velmi posuvat predne sedadlo? Instalacia tymi pasmi nieje velmi zlozita? Deticky su v nej spokojne?
Ako je to velkostne oproti vajicku co sa tyka naroku na priestor v aute? Ja mam pocit ze v nasom je uz maxicosi cabriofix vajco narvate ...
Precitala som si https://www.folksam.se/media/Rapport_Bilbarnsto...
a mam teraz problem 16m dat do pultikovej cybex pallas ci kupit sironu. tak zhanam info ci by nam tam vliezla besafe (i ked podla listu kompatibility by vraj mala)
dakujem 🙂
My mame Besafe izi plus, je protismerna do 4 rokov alebo 25kg. Ale nie je isofixova, lebomten je tusim len do 20kg. Najlepsie je odskusat sinsedacku na predajni, lebo s isofixom tam moze byt iny uhol na lezanie