Výber autosedačky pre 12 kg dieťa

janah111
15. apr 2017

Ahojte žienky, prosila by som vás o radu pri kúpe autosedačky. Máme upínací systém ISOFIX a malá má 12.kg. Chcem sa opýtať s akým typom máte dobré skúsenosti, lebo je ich na trhu strašne veľa a každý tvrdí o svojej, že tá jeho je najlepšia...Ďakujem za každú radu a názor.🙂

janifer
15. apr 2017

My mame Besafe izi plus, je protismerna do 4 rokov alebo 25kg. Ale nie je isofixova, lebomten je tusim len do 20kg. Najlepsie je odskusat sinsedacku na predajni, lebo s isofixom tam moze byt iny uhol na lezanie

petulda333
16. apr 2017

No lenze aj tu ti kazda mamicka napise ze ta jej je najlepsia,cize tie rady ti budu na dve veci... Suhlasim s prispevkom vyssie,ist na predajnu a vyskusat

medovka14
16. apr 2017

Ja vyberám podľa testov z na nemeckej stránke adac.de. Po vajíčku ideme kúpiť cybex Juno fix

meluela
16. apr 2017

@medovka14 ja sa neviem rozhodnut ci po vajicku kupit nieco co je este dlho v protismere alebo prejdeme na pultikovu (mame cybex pallace). dcerke sa v aute od narodenia dost nepaci a nema rada aj v kociku jazdu v protismere a aj by bolo lacnejsie vyuzit ten cybex a radsej dokupit starsiemu nieco ine .. takze asi pojdeme tou cestou

janifer
17. apr 2017

@meluela pozri si videa ako dopadli deti, co nesedeli v protismere pri havarii. Idealne do 4 rokov v protismere, male deti maju velke a tazke hlavy. A je kopec protismernych na vyber, aj Maxi Cosi Axiss fix tusim by spadalo, no najlepsie sa poradit s predavacom

meluela
17. apr 2017

@janifer vsak to, viem o vyhodach protismernych ... pultik to ciastocne supluje, kedze ma sluzit na ochranu väzov, avsak len ciastocne :-/

janifer
18. apr 2017

@meluela este ma napadla sedacka cybex sirona, ale ona je taka pre utlejsie deti, nasi chlapci by sa tam nevosli ani bez bundy asi, zato sme rovno kupili od 0 do 25, ale na zaciatku jasne ze je vajicko najlepsie mat, aj to treba

meluela
31. júl 2017

@janifer ahoj, prosim ta, ako vam ta sedacka vojde do auta? Netreba velmi posuvat predne sedadlo? Instalacia tymi pasmi nieje velmi zlozita? Deticky su v nej spokojne?
Ako je to velkostne oproti vajicku co sa tyka naroku na priestor v aute? Ja mam pocit ze v nasom je uz maxicosi cabriofix vajco narvate ...
Precitala som si https://www.folksam.se/media/Rapport_Bilbarnsto...
a mam teraz problem 16m dat do pultikovej cybex pallas ci kupit sironu. tak zhanam info ci by nam tam vliezla besafe (i ked podla listu kompatibility by vraj mala)
dakujem 🙂