Výber autosedačky Joie

aknizuz
15. sep 2024

Ahojte, chcela by som sa poradiť, kto už má skúsenosti s autosedačkami. Máme polročné bábätko.
Z užšieho výberu sme si nechali 2 druhy autosedačiek JOIE i-Pivot 360™ a JOIE Spin 360 GTi.
Vie mi niekto poradiť, ktorá z týchto 2 je lepšia a prečo?

Ďakujem

really8
15. sep 2024

@aknizuz pre polrocne ziadna. Take babo patri do vajicka. Do autosedacky az ked stabilne sedi aspon dva mesiace. Vajicko je bezpecnejsie ako sedacka, nie je dovod sa nikam ponahlat.

kitycat
15. sep 2024

A este dodam, ze nie lwn ze sefi aspon 2m, ale aj ma miery pre pokracovaciu sedacku... sklon sedadiel he dalsie kriterium pri vybere

autumm
16. sep 2024

Ja mam obidve sedacky. Obe sú parádne. Ale polročnej dcérke ešte budú obe OBROVSKE. V i spin sedí moja 14 mesačná dcerka a až teraz jej je ok.
V staršej sedi 4 ročná. Neviem si v nej predstaviť malé bábätko, je tiež veľmi široká. Do takychto autosedaciek patrí dieta až keď samostatne sedí aspoň 2 mesiace. A pokiaľ viem, ta Joie I spin sedí dietatu až okolo 10kg

aknizuz
autor
16. sep 2024

Aha, tak keď som sa bola informovať v predajni, tak mi aj odporučili tieto, lebo sú od narodenia, keďže majú vložky pre novorodenca a dajú sa polohovať do ľahu.. tak teraz som trošku zmätená..

aknizuz
autor
16. sep 2024

@autumm ale táto nie je i-spin ale spin GTi

really8
16. sep 2024

@aknizuz papierovo to ma vela sedaciek ze su vhodne pre novorodenca ale tak male dieta ma byt vo vajicku. Predavacka v predajni kde predavaju vsetko od ponoziek az po kocik ti povie ze je ak pre novorodenca lebo mozno vyrobena tak je ale vhodna pre neho urcite nie je. Odporucila by som ti predajne kde sa specializuju priamo na sedacky a poradia ti presne na mieru (aj ked myslim ze v tomto veku ti povedia ostan vo vajicku). Pozri stranku deti v aute. Da sa s nimi komunikovat aj cez messenger alebo telefonicky alebo skupina na fb autosedacky bezpeci pro deti.

autumm
16. sep 2024

Tiež odporúčam skupinu Deti v aute. Pani je veľká odborníčka na sedacky. Určite ti poradi najlepšie. Napíšeš vek, váhu dieťaťa, a aký typ auta máš. Ale na 100% ti odpíše ze pre také malé bábätko ešte vajicko. Ako spomína komentár vyššie. Na papieroch môže byt ze je vhodné pre novorodenca ( aj keď ma vlozky) ale pre vývoj zdraveho chrbátika pokým dieťatko nesedi je najlepšie vajicko. A aj bezpečnejšie.