dobrý deň chceme kúpiť joie i spin 360 a chcela by som aspoň tak orientačne vedieť do akého veku / váhy alebo pod ste potrebovali v tejto autosedačke dávať aj tú novorodeneckú vložku .
@banalu jasne ...lebo prenyslam ci kúpiť d tou vložkou alebo už bez ...naša ma rok a tak 8,5 kg
Ta vlozka nie je sucastou balenia? Resp. ani ma nenapadlo, ze sa da kupit ta sedacka bez.
Určite kupuj s vložkou, ver mi, my sme akurát kúpili Joie I spin 360 R aj s vložkami a dala som preč len tu hlavovu inak sme všetko nechali
No moj ma 3 roky, 12,5kg a este ma tu spodnu sedaciu cast
@banalu ano, teraz je aj ta nova bez vloziek 🤷♀️
@anonymous87 @queeninthenorth @banalu Baby potrebujem radu. Nájde sa tu dobra duša ktorá by mi sem dala pár foto ? ako tam má správne byť tá vložka? ja som asi debil ale tak ako si myslím ze to ma byt tak tam asi budu tie gombíky dieťa tlačiť mi to pripadá...takže ak sa tu nájde niekto kto mi odfoti ako to tam ma byt budem vďačná
Ja mam len tu obdlznikovu cast momentalne. Ked budem pri aute odfotim + ma este merino/lanovu podlozku, cize tlacenie gombikov som neriesila 🤔 ale to by aj tak nemali.
@banalu super budem rada 🙂 to je tá podložka proti poteniu? ona sedí aj na tú novorodeneckú vložku ked tam je? lebo aj nad tou uvažujem
Moja ma v oktobri 2 roky a este tu sedaciu cast tam mat (ta vlozka sa da rozdelit na casti), lebo ma len 10 kg a bola akasi utopena bez toho... cize zalezi ako dieta rastie.