Vložka proti poteniu do autosedačky Joie

21. máj 2024

Prosím ktorá vložka je vhodná do autosedačky joie i spin 360 ? ...viem že tu vlnienku si dosť chvália ale vraj nemá úplne príjemnú vôňu tak radšej by som nejakú inú

bolarazjedna
21. máj 2024

My máme vlnienku a nič také necítim... Asi je to individuálne, či si na ten pach citlivá.... Skus pozrieť ešte značku aeromoov

snehulak77
21. máj 2024

Nemá príjemnú vôňu? 😳😳😳😳 Však ju môžeš oprať v prostriedku na vlnu, ak by sa ti zdalo, že smrdí. Ja som nič také necítila. Máme ju už 2 roky

petronellla87
21. máj 2024

📌

evaachesa
21. máj 2024

Mám vlnienku akurát vypratú na sušiaku a nevonia nijak keďže používam prostriedok na vlnu bez vône. 🙂

autor
21. máj 2024

@snehulak77 @evaachesa @bolarazjedna aha tak ďakujem ja som niekde čítala že ťa vlna tkw špecifický zapácha tak asi je to individuálne
Videla som že aj aeromoov majú aj petitemars len neviem či bude pasovať

evaachesa
21. máj 2024

Do vajíčka sme mali aeromoov ale do pokračovacej sedačky som ju už nechcela lebo syn sa aj tak potil. Vlnienka je oveľa lepšia a ešte ti aj pekne vyplní sedačku, pre dieťa je to pohodlnejšie a ozaj sa tak nepotí. Na leto ak sa chystáte na dlhšiu cestu, odporúčam aj termoregulačné oblečenie. Ja som dávala väčšinou len body alebo tričko značky Little angel - Outlast a normálne bavlnené kraťasy ale mali sme aj nejaké kraťasy tej značky. Prípadne Merino obkečenie...ale niektoré deti môžu byť na Merino háklivé že trošku akoby pichá na koži. Pri hlave má malý stále otočenú podložku na bavlnu a tu spodnú časť na ktorej sedí má celú jar, jeseň a zimu otočenú na Merino strane. V lete otáčam na bavlnenú stranu keď začne nosiť kraťasy. Tento rok vyskúšam nechať čo na to povie. Treba skúšať. 🙂