Vložka do autosedačky pre novorodenca

martinam1986
13. nov 2013

Ahojte skusene mamicky, mam na Vas taku otazocku. Prednedavnom sme kupili autosedacku a az teraz sme si uvedomili, ze tam chyba ta vlozka pre novorodenca. Chcem sa opytat ci ste ju vyuzivali, resp. ci je treba a ako dlho ste ju mali v autosedacke alebo da sa fungovat aj bez nej? Dakujem za rady.

katrinka8
13. nov 2013

Ahoj, no to teoreticky zavisi od velkosti babatka. My sme ju vyuzivali dost dlho (nepamatam uz ale ako dlho, lebo zase zo zaciatku babo rychlejsie rastie), asi mesiac - dva? Dcerka mala 54 cm a 3750 g pri narodeni. Ale je zase pravda, ze bolo horuce leto, takze chodila len v opalovackach casto. Teraz je zima, o tyzden mam termin, babo bude asi casto naobliekane v teplych overaloch, tak mozno uz tu vlozku vyuzivat nebudeme...

zahradka76
13. nov 2013

Z mojej skusenosti mozem len povedat, ze tu novorodenecku vlozku treba. Vdaka nej je babatko uplne inak v tej autosedacke ulozene. Nam sa stalo to iste a preto sme dokonca kupili novu autosedacku. 🙂 Urcite sa da ale vlozka samostatne dokupit.

miku1
13. nov 2013

@martinam1986 Nevyužila som ju ani raz, ale zčasti hlavne preto, že som cca do 8 mesiacov prevážala dcérky v hlbokej vaničke. Ale aj keď išli náhodou do vajíčka, tak som ju nepoužila. No záleží aj asi od veľkosti toho bábätka.

mirreckall
14. nov 2013

my sme ju pouzivali dost dlho...asi do siesteho mesiaca...ale mala sa narodila predcasne a bola malicka 🙂

martinam1986
autor
14. nov 2013

@katrinka8 tak drzim palce......

martinam1986
autor
14. nov 2013

@zahradka76
@miku1
@mirreckall dakujem, za reakcie

martinam1986
autor
14. nov 2013

myslim, ze ju dokupime pripadne kupime novu autosedacku ak to bude dievca....

aadulik2110
14. nov 2013

@martinam1986 ahoj, tiež som mala "väčšie" bábo (4050g a 53cm),ale vložku sme používali cca do 3 mesiaca ak si dobre pamätám - no možno aj dlhšie. Určite by som si ju zabezpečila 🙂

katrinka8
15. nov 2013

@martinam1986 - dakujem 🙂