Ahojte, brali ste si niektorá so sebou aj vajíčko do pôrodnice pri príjme na odchod domov?
Mám termín za dva týždne ale cítim že to príde skorej. Manžel príde z Nemecka až koncom augusta. Ak nebudem mať veľké bolesti, chcem sa odviezť sama a zobrala by som si na izbu aj vajíčko, aby sme mali ísť ako domov a nemusela som niekoho otravovať. (U nás v rodine všetci robia)
nie, manzel ho priniesol, ked prisiel pre nas ale ak nemas tu moznost, nuz tak tam to vajicko niekde bude 🙂
ja by som ho tiež nechala v aute. Veď počas pobytu po pôrode si vybehneš a vajíčko si vezmeš. U nás nie sú zamknuté dvere nemocnice, veď sa predsa môžeš vyjsť nadýchať čerstvého vzduchu.
Pre nas dosiel chlap, ale bez vajca, nechal ho v aute, ze naco ho ma vyberat? 🤦🏽♀️. Ale nebol problem, malu sme zobrali na rukach, nikto nic neriesil.
@siss98 tak to si odvážna :D ja som bola po akútnej sekcii a neviem si predstaviť nič z toho čo ty plánuješ... my sme len cestou z pôrodnice autom prešli po výtlku, mňa nadhodilo a bola to neskutočná bolesť.. myslela som, že sa mi roztrhajú stehy a vypadnú črevá :D
ale dúfam, že všetko dopadne tak, ako si praješ
Tak v takom prípade normálne to vysvetlit, pripadne nechaj v aute vajíčko.
Skôr by som premyslela aj alternatívu, že nebudeš môcť šoférovať.
Ja napríklad som mala od začiatku také silné kontrakcie a bolesti, že aj keby som bola šofér neexistuje, aby som zvládla cestu. Ja som nevládala sa ani nadýchnuť takmer od prvej kontrakcie.
Tak treba mať aj plán B
A vipku izbu, u vás sa dá tak vopred objednať? Lebo obvykle to je tak, že keď je volne, ideš tam. Ak nie, bohužiaľ.
ahoj, ja som si brala sama som sla do porodnice do druheho mesta, nechala som ho v aute na parkovisku v nemocnici a ked sme sli domov baba s vedlajsej izby mi mrkla na malu zaniesla som si tasky vzala vajicko z auta a len malu zapla a sli sme 🙂