Ahojte dievčatá chcela by som sa Vás opýtať na názory a skúsenosti s tymito vajíčkami. Či ich máte a ako ste s nimi spokojné a čo si myslíte, ktoré je lepšie? Pretože na nete som sa nedocitala nejaké rozdiely skôr asi len model, že jeden je starší a druhí mladší. Ale predsa len osobná skúsenosť je najlepšia. Že ako ste boli spokojné vy ďakujem
@cookie29 práveže čítala som, že by malo vydržať až do 15 mesiacov čo mi príde celkom dosť, aký bude veľký ešte neviem. Len mne sa veľmi páči na Tom vajíčku že sa dá polohovať až do ľahu a celkovo som videla dobre recenzie a nakoľko mám kočiar Britax potrebujem k nemu aj také vajíčko keďže adaptéry nepasuju na každé vajíčko
@anonymka11 to zalezi od dietata, preto som pisala zvazit aki ste vy. Moje druhe je drobnejsie a do vacsieho vajicka (Cybex) sa vlezie este aj v 3 rokoch. Ale kamoska ma o rok mladsie a o 15 cm minimalne vacsie...
@cookie29 a môžem sa opýtať aké vajíčko máte teda vy? A či ste s ním spokojná?
@anonymka11 musím pozrieť, ale zdá sa mi, že malý mal to prvé, baby Safe i3size. Áno, píše, že do 15m.
Ale môj musel na 10 ísť do sedačky, lebo sa tam nezmestil (ale on je mimo tabuliek, má 1.5 roka a vyzerá na 3, takže nie úplne objektívne 😂).
Kamoška má dievčatko a ona využívala naozaj skoro rok a pol. Dievčatá sú zväčša menšie a dlhšie im vydržia tieto veci.
Čo sa týka vajíčka ako takého, bola som veľmi spokojná, jediná nevýhoda, že je ťažšie. Ale keďže sme ho mali stále v aute, resp ho len prenášali z auta do domu, tak mi to až tak nevadilo.
Mala som britax baby safe a syn sa tam vozil do roka (80cm a 10kil). Bez problemov sa zmestil, este by vydrzal par mesiacov, ale starsej sme kupovali novu sedacku, tak sme ho dali do pokracovacej po nej. Za mna super vajce, mozem odporucit
@beahaydee a konkrétne ste mali ktoré? To Baby Safe 3 i size alebo tu dvojku? 😊
@anonymka11 ja mam toto vajicko a teda j2 o dost vacsie ako maxi cosi (tie som mala pri predchadzajucich detoch). Ja som s nim spokojna (okrem striesky- tu malo maxi cosi o miliom krat lepsie prevedenu). A mam mensie deti- aj maxi cosi a aj toto vajicko mame aj nad 15mesiacov.
@anonymka11 my mame baby safe 3 i-size a vyuzivali sme do 17 mesiacov pri chlapcekovi, s vajickom som bola spokojna, obcas som ho naklikla aj na kocik, ak bolo treba, a bolo to dobre, prenasalo sa dobre. odporucam si aj pozriet ako spravne drzat vajicko pri prenasani.
Dievčatá a využívali ste k nemu aj isofixovu základnú? 😊
Áno, otočný 360 stupňový a teraz na ňom máme sedačku. Super využitie, veľmi praktické, hlavne v zime, keď dieťa musíš vyzliekať v aute.
Do fixnej by som osobne nešla.
2ka vysla niekedy 2020-2021 ak si pamatam, ak ju este najdes uz sa len dopredava. Vajicko ma obmedzenu zivotnost. Ak planujete druhe dieta, tak by som sla skor do 3ky...
Inak patri k mensim vajickam, len do 85cm, neviem aki velki ste.