Vajíčko bez tyčiek - ako ho pripojiť na isofix?

siminkaaaa
15. dec 2018

Mám Vajíčko v ktorom chýbajú tyčky, aby sa dalo pripojiť na Isofix riešili ste to niektorá? Alebo nemáte doma niekto zničené vajíčko čo tie tyčky má? Neviem čo robiť mam 3kombinaciu v slabo zelenej farby ale nakoľko som vždy vodič chcela by som Isofix základňu. Pripájam fotku môjho vajíčka bez tyciek a vajíčka z internetu s tyčkami.

yanni
15. dec 2018

Ale je to vajce? Aky vyrobca? Je To vobec take iste vajce na tych obrazkoch. Vajca su aj bez isofixu. Tie sa Priputaju normalne pasom auta. Odfot to vajce Räuden, Napfs znacku a Model.

siminkaaaa
autor
15. dec 2018

@yanni moje je Lokko vraj sa k nemu Isofix predáva nie je nové a to na obrázku je vajce zo stránky ktoré tie tyčky tam má bola som sa pýtať v brendone a vraj aj moje asi malo tyčky lebo otvory na ne sú... Pásom moc neverím som väčšinou šofér a bála by som sa mať vajíčko len s pásom pripútané

vanilkavan
15. dec 2018

Pokiaľ nemá tyčky od výroby na pevno zabudované nie je to vajce určené na izofix základňu ale má sa upínať len bezpečnostným pásom auta. Ak chcete upínať vajíčko na izofix, musíte si kúpiť iný typ vajíčka, ktorý má tie tyče napevno zabudované od výroby, inak to nepôjde.

vanilkavan
15. dec 2018

Tie otvory naspodu bývajú aj na neizofixových vajíčkach ale tie tyče sa tam nedajú nijak domontovať. Bolo by to nebezpečné, keďže by neboli originál na pevno.