Už ste reklamovali autosedačku?

jackomo999
4. sep 2013

Ahojte mamičky, kúpili sme novú autosedačku zn. Berber za cca 100 EUR. Má asi mesiac, z toho môj ročný syn v nej sedel 3x. pri nasadaní zavadil o bok opierky ktorá chráni hlávku dieťaťa a polystyrén pod návlekom sa zlomil. Išli sme to reklamovať, ale predavačka sa tvárila, že to určite nebude vyreklamované k našej spokojnosti. Ako mám postupovať ak nám to naozaj nevyreklamujú? Veď predsa keď má autosedačka slúžiť na ochranu dieťaťa nemôže sa takto poškodiť pri nasadaní malého dieťaťa. Mala by byť až do 18 kg tak ako má vydržať takto dlho? Peniaze na novú sedačku zoženieme len ťažko a v poškodenej dieťa voziť určite nebudem. Dúfam, že sme nevyhodili 100 EUR do koša za ďalší nekvalitný výrobok. Ďakujem za rady ako mám postupovať ak my to nevyreklamujú.

priadka
21. sep 2013

Nuz skus sa obratit priamo na vyrobcu. My sme mali podobny problem (nefungovalo nastavenie vysky ooierky hlavy) a vyrobca zareagoval tak, ze nam cez distributora (u ktoreho sme kupovali) poslal novu sedacku. Ale najskor pockaj, ako dopadne vasa reklamacia. A davaj pozor na lehotu - ak presiahne 30 dni a neozvu sa ti, nabehni do obchodu, mavaj s prislusnym paragrafom obcianskeho zakonnika a vypytaj si peniaze. Musia ich vratit, ak nedodrzia tu lehotu 30 dni na vybavenie reklamacie. Drzim palce.

tilly
24. sep 2013

nie, autosedacku treba kupovat kvalitnu...

ale aj na romerkach sa zvyknu tie polystyreny lamat...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
26. sep 2013

Kvoli tomuto treba kupovat kvalitnu sedacku hned od zaciatku. Je tam zaruka, servis, dostupny vyrobca, ochotny personal to vobec riesit. Hovoris, ze za to zavadil, takze ti to odpisu ako chybnu manipulaciu 😔 Ak budes mat stastie, mozno sa ten polystyren da doobjednat osobitne, alebo si to das niekde z polystyrenoveho bloku vyrezat.

nika1020
26. sep 2013

odporucam ti nasledovnu technicku formulaciu urcenu do skudobni vyrobcu..ktoru by mal predajca zahrnut fo reklamacie od kupujuceho:

Material vyrobku nezodpoveda deklarovanej kvalite,opotrebovaniu,
bezpecnosti,deklarovanej dobe vyuzitia,trvanlivosti.
pricom spochybni pouzitie materialu na predpisany ucel.
Bola chyba ze si napisala ze syn sa na to preevalil pretoze sa budu branit nevhodnym pouzitim.precitaj si navod.

ja tie formulacie pouzivam aj pri topankach.nic nevydrzia.
pri sutosedacke plati to iste....