Ahojte , pls poradte treba k tymto vajickam zakladnu ?
Prve je nania a druha maxi cosi ?
Dakujem
@tinkavvv ja by som len potrebovala vedieť podľa spodku či tam treba základňu alebo nie kedže sa v tom nevyznám
@minesasubu zakladnu treba len podla tvojho rozhodnutia. Vajicko sa da pouzit aj bez zakladne aj so zakladnou.
@lejusinka to viem len že či k obom potrebujem alebo nie podľa spodku vajíčka
@minesasubu ved citaj co piseme. Ale sa vyjadri jasnejsie co chces
@lejusinka chcem vedieť či je možné dať k týmto typom základňu alebo nie
@minesasubu ale to je velky rozdiel v otazke.
@minesasubu maria brehy, ty si hotentot? Ak chces pouzit isofix, tak treba, ak nie, tak priputas pasom...naniu si zadaj do google a zistis, ci existuje... bolo ti to vysvetlene v prvej odpovedi 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@maximiliana prváže som to dobre napísala , treba čítať s porozumením či podla spodku vajíčka je možné ho dať na základňu , čo je na tom nepochopiteľné ???
@minesasubu ze ti to bolo zodpovedane v prvej sprave?
@maximiliana nezdá sa mi kde mám odpoved či je to potebné dať na základňu alebo nie podľa spodku ?
@minesasubu a @lejusinka ti dobre napisala, ze je rozdiel ci treba, alebo ci sa da dat...
@minesasubu potrebne alebo mozne su dve odlisne veci! Vzdavam to... niektori ludia by sa fakt nemali mnozit 🤦♀️
@minesasubu ano, potrebne je, ak ti zalezi na bezpecnosti, ak nezalezi, nemusis, da sa pouzit aj bez zakladne, len s pasom
@minesasubu treba pisat s porozumenim 😂😂😂
@minesasubu ved si najdi na nete konkretny model toho vajicka podla stitku a uvidis, ci k tomu vobec existuje zakladna....darmo sa tu budes hadat ci treba/netreba, ak k tomu mozno ani neexistuje zakladna....
@lejusinka máš pravdu zle som sa vyjadrila 🙂
@katren dakujem ja nechcem vedieť či treba/netreba ale či je to možné ale už si to radšej overím v predajni kde mi najlepšie poradia
@minesasubu na maxi cosi je urcite 100% mozne pouzit isofix zakladnu.
@zuzuliennka1 toto nie je uplne pravda. Spravne priputane a bezpecne vajicko moze dosahovat rovnake znamky v adac testoch ako pri isofix zakladniach. Samozrejme pri putani pasom je vacsia sanca nieco pokazit. Takze z hladiska bezpecnosti to nemusi nutne znamenat, ze vajicko na zakladni je bezpecnejsie.
@tinkavvv pravda 🙂 zavisi ale aj od zivotnosti sedacky. A prave som v poradni nasla anonymnu otazku tykajucu sa sedacky a nutnosti zakladne, ktovie ci otazku nepolozila autorka tejto diskusie, tam najde fundovanu odpoved
@zuzuliennka1 to som nebola ja nakoľko dieťa ešte nie je na svete , nie to ešte 5 mesačné 🙂
@minesasubu tak aspon do buducna uz vies 🙂 tyka sa to vsetkych deti a sedaciek, kym v nej su, a teda najlepsie co najdlhsie
@minesasubu kazde vajicko vies putat aj iba pasom. K maxi cosi zakladna existuje. Nania neviem, nie je to bezpecna sedacka, ma len zakladne testy. Kazdopadne si pozri, kedy boli vyrobene, ci nie su uz po dobe pouzitelnosti.