Ste spokojné s autosedačkou Naniou Cosmo?

ssussie
8. nov 2012

Caute kocky, pri nasej vyske 66 cm nam uz trcia nohy z vajicka a pomaly bude aj hlavka, tak ideme do kupy novej sedacky. Uz som sa docitala, ze musi byt v protismere jazdy - takze tu od 0-18 kg. A teraz ktoru ??? Rozmyslam nad Naniou cosmo, pacila sa mi aj driver, ale dostat ju len v Brendone a my byvame v Kosiciach, tak nic :( Na novy Romer nemame a bazarikove su bud roztrhane alebo dost drahe :((( Co ste kupili vy, ked mate takych dlhanov, co sa uz v 4 mesiacov nevojdu do vajca :P (ale my mame len take do 10 kil - od Bexy). A nechcem Caretero 😉 Ste spokojne s Naniou Cosmo? a btw. pozeram, ze dobre ceny maju na autosedacky.net - poznate tu stranku, kupovali ste tam? Alebo mate nejaku dobrocenovu stranku ako typ?

luliu
8. nov 2012

@ssussie Ahoj, to že mu trcia nožky zo sedacky to vobec nevadí. Nemoze mu trcat hlavka.

ssussie
autor
8. nov 2012

@luliu no ved to, ze uz teraz ju ma zarovno so sedackou a tym, ze mu trcia nohy tak ich uz pomaly ma nad urovnou hlavky- hlavne, ked ho v tom vajci niekde prenasame. A admini, ked uz menite nazvy diskusii, tak skuste lepsie vystihnut ideu.

ssussie
autor
10. nov 2012

a zienky, este sa chcem spytat ci nania cosmo ma makku dpolnlovu opierku hlavy, alebo tvrdu?