Slúži vajíčko aj ako autosedačka?

5. jan 2023

Baby, keď kúpim 3 kombináciu kočík, teda s vajíčkom.. To vajíčko slúži aj ako autosedačka, alebo len na prenos dieťaťa v rukách?

surama
5. jan 2023

Ked budes mat 3 kombi, tak to vajicko vies nakliknut na kocik (konstrukciu) a presuvat sa tak k autu napr... a samozrejme je to aj autosedacka do auta. Len bacha na to, lebo vacsinou su vajicka z 3 kombi nekvalitne.

euka210
5. jan 2023

My sme mali Jané a bola aj do auta ako sedacka...cize bez zobudenia z auta na kocik a pod.pri babatku. Ale bolo vajko vacsie ako co sme mali klasicke...asi zavisi od typu.

anjelicek26
5. jan 2023

Ako pise kocka vyssie, je to sice do auta, ale niektore su nekvalitne... mimo concord, cybex, romer, maxi-cosi by som asi velmi nepozerala...ale ak ides kupit jeden z tych kocikov, tak neni o com, mas aj kvalitnu sedacku do auta tym padom...

melanta
5. jan 2023

Vajíčko je autosedačka. Ale ak nekupuješ kočík značiek, ktoré majú kvalitné vajíčka a sedačky (Britax, Cybex, Concord, Maxi cosi), tak s najväčšou pravdepodobnosťou bude nekvalitné. Známej tak prázdne vajíčko vypadlo z rúk na zem a prasklo. Takže nechce si ani predstaviť, čo by sa stalo, ak by došlo k havárii v aute hoci len pri rýchlosti 50km/h. Takže radšej kupuj kočík zvlášť a vajíčko kvalitné zvlásť.

autor
5. jan 2023

Takže radšej kúpiť autosedačku zvlášť.. A už keď vás tu mám baby.. Prosím vás, čo treba kúpiť bábätku na začiatok? Povedzme aj do pôrodnice a potom na prvé mesiace. Rodím začiatkom apríla a vôbec neviem či mi treba aj nejaký fusak hrubší alebo kde mám začať :/

lienka.7
5. jan 2023

Ja mam aprílovu tiez... 😁 pokojne mi napis ss rada ti poradim