Skúsenosti s Cybex aton 2 a Cybex aton 3

ivuskabai
13. máj 2013

Ahojte, mohli by ste mi prosím napísať nejaké skúsenosti s týmito autosedačkami? Je mi jasné, že patria medzi najbezpečnejšie ale vraj je tam tá rúčka nejaká nie veľmi upevnená, tak či to veľmi nevadí pri prenášaní? a bola som rozhodnutá pre cybex aton 3, ale je myslím o viac ako kilo ťažšia ako 2 tak neviem teraz... 😖

luciek11
13. aug 2013

Ahoj, můžu se zeptat, pro kterou autosedačku jste se nakonec rozhodli? Take se mi líbí Aton 3, jen se trochu bojím její váhy, abych ji pak i s miminkem unesla 🙂

zlatat
29. sep 2013

my sme si objednali Cybex aton 3 ... ale ešte ju doma nemáme .... u nás zavážilo polohovanie hlavovej opierky a to, že je vhodná aj pre nedonosené detičky - a aj striešku má tuším väčšiu. Váhu som neriešila - dám na podvozok kočíka a hotovo 🙂

d_anica
2. nov 2013

S cybexom chybu neurobíte 🙂 my sme mali aton, vtedy nebol 2,3 ale inak označený. 100% spokojnosť, inú autosedačku by som nechcela. Využili sme ju aj doma ako kolísku 🙂 syn v nej bol do 14 mesiacov, váhovo mal ešte rezervu, ale už mu nohy dosť trčali. (Je pravda, že ku koncu už bola fuška to prenášať, aton je z tých robustnejších sedačiek) Potom sme prešli na Pallas 2 fix a tiež max spokojnosť. K druhému dieťaťu kupujeme od cybexu aj kočík! 🙂