Zdravim mamicky. Chystame sa kupovat autosedacku a chcela by som sa s vami poradit ake mate skusenosti aby ste mi poradili. Je toho strasne vela na trhu a chcem vybrat co najlepsie. Dakujem za vsetky vase rady vopred 😉
@jarka1203 odporúčam skupinu na FB Deti v aute alebo CZ FB skupinu Děti proti směru. Ja odporúčam Axkid Minikid (0-25, čistý protismer na pásy bez isofixu). Syn do nej išiel keď mal cca 11 mesiacov len kvôli tomu že vo vajíčku už bol akýsi spučený, inak by som ho nechala vo vajku aj dlhšie keby bolo kvalitnejšie.
@jarka1203 pocuj tu na mk je v sekcii poradne aj taka o autosedackach, popozeraj. Vo sa tyka rady z prveho linku, sedacky s isofixkom su objektívne bezpecnejsie, preto isofix "vynašli". Takze to by som si ponechala ako jedno z kriterii. Mozes pozriet ADAC testy
Tu dole mas prehlad, treba scrollnut nizsie. Ale vygooglis si iste aj ine
@jarka1203 v passatoch zvyknu byt dost sikme sedadla, tam najlacnejsia isofixova sedacka, ktora vyrovna sklon, je joie i spin360 (je do 19kg), ale pozor, nie joie i spin360 E, ta neobsahuje zmensovacie vlozky, ktore Vam este urcite bude treba
prip. este pozriet nejaku protismerku na putanie pasmi
@jarka1203 asi by si mala upresniť, že pre ale veľké a ťažké dieťa chceš autosedacku