Skúsenosti - Autosedačka Revesal II isofix grey 0-18KG PETITE&MARS

viktoria86
18. feb 2019

Ahojte, chcela by som sa spytat ci mate niekto skusenosti s touto autosedackou - AUTOSEDAČKA REVERSAL II ISOFIX GREY 0-18KG PETITE&MARS. Parametre vyzeraju dobre ale nikde neviem najst recenzie. Rozhodujeme sa medzi nou a Britax Romer dualfix 2019. Dakujem

malinajahoda
18. feb 2019

@viktoria86 pridaj sa do skupiny Vyberáme bezpečnú autosedačku. Tam ti dievčatá poradia.

shirika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
molnard
31. máj 2019

Kupili ste tu autosedacku Reversal ii? Stale ziadna recenzia na webe. :/

viktoria86
autor
1. jún 2019

@molnard nakoniec nie, mali sme ju od znamych pozicanu na skusku a zdalo sa mi ze ta konstrukcia je menej pevna plastova a otacanie nebolo take plynule ako u britax romer dualfixky tak sme sa nakoniec rozhodli pre romerku

zuzimpek
10. okt 2019

@viktoria86 my sme ju kúpili ako taká sedačka super. Ľahko sa otáča ale malú máme veľmi v sede čo mi dosť prekáža. Žiaľ ma nenapadlo premýšlať aké máme zadné sedačky. Preto odporúčam len pre autá, ktoré och majú rovné

sunny777
11. okt 2019

My ju máme už pol roka, je super, nemám s ňou žiadne problémy, ľahko sa ovláda, je možné polohovať sedačku. Ja som s ňou zatiaľ veľmi spokojná 🙂

zuzimpek
11. okt 2019

@sunny777 môžem sa spýtať od kolko mesiacov tam máte dieťa? 🙂

sunny777
11. okt 2019

@zuzimpek Kúpili sme ju keď mal syn asi 9-10 mesiacov a odvtedy ju používame, čiže už ju používame 9 mesiacov, keďže syn má rok a pol.

zuzimpek
11. okt 2019

@sunny777 a nemáte ho dosť na sedenie? Lebo my keď to dáme do úplneho ľahu čo je vraj od narodenia 😳 tam malá sedí

sunny777
11. okt 2019

@zuzimpek Mám ho teraz v pololahu, keď to porovnám s vajíčkom, ktoré sme mali (PEG Perego), tak je trochu viac v sede, ale musím vyskúšať ho dať do úplného ľahu, lebo už si nepamätám presne ako v tom takto "sedel".

spavorka2
8. jan 2020

Dokedy ste v sedacke používali vložku ??

kristinan1986
2. sep 2020

My ju mame a spokojnost veľká. Odporúčam 👌