Ahojte,po vajicku Maxi cosi sme zacali pouzivat Romer king plus.odvtedy je malej v aute zle,vracia a pyta sa von zo sedacky aj z auta.Mali ste niekto takyto problem?pomoze vymenit sedacku alebo sa moze stat ze zlom nastal az po roku a pol ze nemusi auto?Dakujem
Vajcko ste mali v protismere a romerku v smere jazdy?
@shihtzu nie je to sedackou. Nasej mladsej nebolo v aute nikdy zle, az ked mala 4 roky zacole jej byvat ale ze ozaj zle, na vracanie, bolest hlavy....boli sme u Dr. ma kinetozu, je to cste u deti, nevedia este spracovat ten pohyb auta a preto im je zle, povedali nam, ze z toho vyrastie, najneskor vraj po puberte....alebo, ze ak by sedavala v predu, tak je to lepsie, lebo ze pozera priamo vonku a nie na pohybujuce sa predmety vedla iduceho auta....no ale to zasa ja neschvalujem, podla mna dieta nema sediet v predu, ani ked je v autosedacke...teraz ma 9 rokov a stale jej byva v aute zle, aj ked ideme len cez mesto a par krat zastaneme na cervenu, uz hovori, ze sa citi zle ☹
@lacibo skuste toto .. https://www.maderna.sk/chranice-pasu/besafe-bel...
@shihtzu chapem vas, ja som vam opisala nasu situaciu, verte ze vasa bude ina. Zial u nas to v aute nie je najlepsie a to dcerka musi ist kazdy den, kedze skolu nemame tak blizko, tak ju musime vozit tam aj spat. Ked sme chodili po vysetreniach, tak nam povedali, ze to deti mavaju, ale ze drviva vacsina z toho v tej puberte vyrastie...tak ale my este ani v tej puberte nie sme, ma iba 9 rokov.....drzim vam place, nech to mate lepsie, ako my
@shihtzu my máme zase iný problém a to, že sa z tejto sedačky vždy vyvlečie ( ruky) a jazdíme zase v kuse nebezpečne..a ja že sme kúpili tú najbezpečnejšiu sedačku😝😅