Sedačka Maxi cosi s isofixom a nový poťah

julpet22
10. máj 2019

Zdravím mamičky, mám otázočku. Mám sedačku maxi cosi aj s isofixom a chcem sa opýtať či nepoznáte niekoho kto mi ju prečalúni alebo vyrobí nový poťah.. Alebo či sa mi skôr oplatí kúpiť ten letný poťah? Lebo čo som pozerala na internete tak som ju našla len v troch farbách. Ďakujem za každú radu a odpoveď 😉

catherinah
10. máj 2019

To by som aj ja potrebovala. Zatiaľ som nenasla nikoho.

wieruska1
10. máj 2019

Kazda lepsia predajna vam novy potah objedna

julpet22
autor
10. máj 2019

Tak zatiaľ ak som nikde na internete nenašla v inej farbe ako v modrej, šedej alebo ružovej, tak si myslím že predajňa mi s tým neporadí

wieruska1
10. máj 2019

@julpet22 ja som si objednavala priamo v baby market na predajni a myslim ze aj ine obchody objednaju od distributora priamo

wieruska1
10. máj 2019

@julpet22 nie na internete to nemaju treba ist priamo

catherinah
10. máj 2019

Ja ale nechcem ten frote, ale normalny original.

wieruska1
10. máj 2019

@catherinah uz som to tu pisala. Treba ist do kamennej predajne a poprosit o to aby vam objednali.

julpet22
autor
10. máj 2019

A koľko to asi stojí?

wieruska1
10. máj 2019

@julpet22 takze este raz! Treba ist do predajne a poprosit o objednanie. Ako mam vediet kolko stoji potah na sedacku ked ani neviem aku mate? Aky potah (farbu) chcete a do ktorej predajne pojdete? Na moju stala cca. 85€

yanni
11. máj 2019

@julpet22 Precalunit a vyrobit ti novy potah a nahradit ten stary nemoze nik, kedze potom uz bude sedacka "ina" ako bola certifikovana. Jedine ten summer cover, ktory natiahnes na to povodne calunenie. Ten nestoji v ziadnom pripade 85 E ako tu pisu. Treba poguglit podla modelu sedacky, nie kazdy pasuje na kazdu a ist sa aj obytat niekde do predajne. My mame na vsetkych nasich sedackach aj vajicku originaly cooly (letne) "navleky" toho ktoreho vyrobcu a najdrahsi stal 34 E.

wieruska1
11. máj 2019

@yanni ja pisem original novom nie o tej letnej “handre”

yanni
11. máj 2019

@wieruska1 Aha OK.lebo ona spomina ten letny potah. Z jej otazky sa neda vysomarit: Preco chce novy potah? Je zniceny? Ci chce len letny, aby sa dieta tak nepotilo popr. aby sa original calunenie neznicilo/nezaspinilo. My mame na vsetky aj ten letny celorocne ale skor aby sa to calunenie vilmi nezaspinilo/neopotrebovalo. Stiahnut ten letny a prat ho je jednoduchseie ako to calunenie a potom to zase komplet na sedacku natahovat. Inak tie letne nejak tomu poteniu nezabrania.
@julpet22

julpet22
autor
11. máj 2019

Ja som chcela vediet co sa mi oplati skor. Ci letny potah alebo precalunit povodny. Kedze povodny mam vyblednuty od slnka. Ja som sa len opytala orientacne na cenu. Clovek by cakal ze sa tu moze poradit ale... Popytam sa po predajnach. Dakujem