Máte niektorá sedačka tuto sedačku? Ste spokojne?
Ja som ustúpila od rozhodnutia kúpiť ju. Je IBA protismerna a to sa mi zdalo obmedzujúce
Wow, teda ani som nevedela že je už aj takáto sedačka do 36kg a dokonca IBA v protismere. Super! 👍 My máme teraz do 25kg, tak super vedieť že je ešte možnosť dlhšieho protismeru. Skús sa opýtať na FB Deti v aute ak chceš nejaké recenzie. Tam bude isto viac skúseností. 🙂
Ako dlho sa môže sedačka používať? Napríklad keď jedno dieťa ju bude používať dva roky a potom bude 5 rokov v sklade, môžem ju použiť za tých 5 rokov pre druhé dieťa ?
@evkao jaaj oki, ďakujem za objasnenie. 🙂 A aké máte auto pre predstavu? My máme Kia ceed combi a druhá protismerná nám už nevojde, čiže budeme musieť kúpiť väčšie auto ale tak to má ešte čas. Uvažujem zatiaľ v teoretickej rovine, či by sa do toho auta za vodiča vošiel klippan dinofix aspoň na tie 2 roky...prípadne Cybex atom M. Máme maxi cosi vajco, ale už teraz bude myslím po životnosti, takže pôjde na zberný dvor. Mysleli sme že stihneme ďalšie dieťa skôr, no nevydalo.
@vahcaac Be safe jsou extra kvalitni sedacky, zalezi ale jake miry ma dite a jake mas auto 🙂