Ahoj, nekupoli ste nahradné polystyreny na autosedacku ROMER?
Hladam niekoho komu ostal ľavy diel (pri pohľade na obrazok). Najde sa?
@katrinka8 to sa normalne predava ako nahradny diel v servisoch, momentalne ale nemaju....
@mafiankamirka - fakt? Sranda, som nevedela 🙂 Ešte taká otázka mi napadla, že prečo to treba meniť? Sa to zlomilo? Či? To len tak na okraj, lebo ma to zaujalo 🙂
@katrinka8 ano zlomilo sa to, ked zacal synator chodit sam ako velka voda do sedacky....
Baby, no teda, to by mi nenapadlo 😕
Ja som polystyreny kupoval v Trencine v obchode ricobaby, tam mi ich aj v sedacke hned vymenili 🙂 a trosku tazko sa mi priputavala pasom a to som si myslel ze je uz pokazena autosedacka a predajca mi to hned opravil.
Ak by niekto potreboval mam na predaj ten velky lavy diel-pri pohlade na obrazok a ten prostredny diel. a jeden dolny diel.
@mafiankamirka Prosím Vas, este ho mate? A za koľko ho predávate?
Ja to objednavam na stranke ricobaby.sk a dovezu az domov 🙂
@mafiankamirka este mate ten polystuyren?
Nie
@sju11 dobry den, ja by som potrebovala lavy diel. Tana
@sju11 ak ho mate, za kolko ho prosim predate. Tana
Ono sa to lame. Mne sa zmenili v oboch sedačka. Zalep tavnou pištoľou.
@tatianasubova zdravim ja by som potrebovala pravy ale napokon som nahradnu sadu nekupovala ale zalepila to textilnou sedou paskou. Super drzi
@sju11 dakujem, aj my sme.to.zatial zalepili, tak verim ze.to bude drzat
@sju11 dakujem aj my sme to nakoniec lepili. Drzi to zatial 🙂
@mafiankamirka uz to nieje aktuálne ze??
@miruska_25 už dávno nie 🤷♀️
Ahoj, no neviem, ja by som neriskovala rozoberanie autosedačky z bezpečnostných dôvodov. Ešte som nikdy nepočula, že by sa niečo také dalo vôbec kúpiť (ako náhradný diel?) - myslím, že autosedačka sa predáva len ako celok. Ale možno sa mýlim a niekto má inú skúsenosť.