Vozite deti v tomto type autosedacky na sedadle spolujazdca? Nezavadzia vám vo výhľade pri soferovani? Syn mal 1 rok, je ale chuducky a nie príliš pevný, chcem ho ešte voziť v protismere. Keď soferujem, mám ho vo vajíčku vedľa seba a neviem si predstaviť, ako mu podám čo potrebuje, ak by bol vzadu v protismere. Chcem ho mať v dosahu. Keďže vpredu nemám isofix, nemôžem kúpiť ani i-size sedacku.
@ellieellie lebo už mu začína trcat z vajicka hlavka
@danula.ch jasné, potom to chápem. Ja som nejako automaticky predpokladala, že je drobnučký. Tak snáď ti baby poradia. Ja žiaľ ani z okolia nepoznám nikoho, kto by mal vpredu autosedačku v protismere.
@danula.ch ved si kúp to spätne zrkadielko a uvidíš na maleho. Ja to tak mám.
@malinajahoda aj nad tým som rozmýšľala, ale to je pre mna iba čiastočne riesenie
@danula.ch dá sa ti v aute vypnúť airbag?
@danula.ch nechceš sa pridať do skupiny o autosedačkach? Ja som sa tam dnes pridala, lebo aj nám už bude treba nová. Pošlem ti pozvánku.
@malinajahoda dá sa vypnúť a dakujem za pozvánku 🙂
@danula.ch ja, keď som mala sprvu dcérku vedľa seba, tak som ju dala do protismeru samozrejme a vypla som airbag.
A prečo ho nechceš teda ďalej voziť vo vajíčku? Môj syn je tiež drobček, vozil sa vo vajíčku do 16 mesiacov a potom sme kúpili autosedačku a teraz už sedí v smere jazdy.