Protismerná autosedačka 0 až 18 kg

mandinka
26. jan 2015

Prosím pomôžte mi s výberom autosedačky kategórie 0-18 kg. Chceme ju používať už odteraz, a čo najdlhšie v protismere . Čo najlepší pomer kvality, testov bezpečnosti, vhodnosti polohy už pre malinké bábo a ceny. Zatiaľ sa mi páči táto http://www.babytrend.sk/kategoria/autosedacky/a...
ďakujem za pomoc

katy1979
26. jan 2015

mozes ju pouzivat v protismere ale do 13kg. Ak chces co najdlhsie protismernu sedacku tak najdes na www.bezpecnaautosedacka

zoloe
26. jan 2015

Britax first class

anitra11
27. jan 2015
janifer
2. feb 2015

My sme tiez kupili tu Concord ultimax, ale na druhy den sme ju aj hned vratili, lebo nam v aute moc nepasuje s tym isofixom. Vobec sa tam nedala vytvorit ta poloha pre lezanie. Nakoniec sme kupili Besafe izi plus, je protismerna do 25 kg. Syn je dost velky, 6 mesiacov a 74 cm, 10,5 kg, tak snad ju vyuzijeme co najdlhsie. Inak kupovali sme to cez cesky eshop kde bola skladom. Aspon ze bola moznost vratenia tovaru, co pri objednavke v kamennej predajni nie je ( pokial nemaju tovar skladom).

janifer
2. feb 2015

A pre novorodenca by som asi odporucala vajicko, my sme mali Cybex aton. Daju sa pekne kupit aj lacnejsie na bazare, je to lepsie aj pre transport k doktorom atd.

petrazkn
11. feb 2015

My mame Maxi Cosi Milofix a sme spokojni.Zavazilo aj to ze bola vitazom v ADAC teste.

zlatat
17. feb 2015

@petrazkn prosím ťa, aké sú vnútorné rozmery? Hlavne aká je max výška opierkz chrbta? Mám dlhánika, tak uvažujem či ju kúpiť alebo nie. To je taká istá ako Opal? Ide aj ona nastaviť do šírky? A v protismere sa dá polohovať?

petrazkn
17. feb 2015

@zlatat budem je musiet premerat ale teraz nemozem manzel je v praci aj s autom v ktorom mame sedacku vecer napisem viac info

zlatat
17. feb 2015

@petrazkn ďakujem 🙂

petrazkn
17. feb 2015

@zlatat Ahoj tak sedacku som premerala sirka je od 26 do 34 cm a opierka hlavy sa da nastavit do cca 60 cm vysky.Presne sa to odmerat neda sedacka je vnutri uzsia a rozsiruje sa do uvedenej sirky.Sirka nie je nastavitelna ale moja mala sa do nej zmesti v pohode aj v zimnom kabate a nepatri medzi drobne deti.Urcena je pre deti do cca 4 rokov.V protismere sa da este viac zaklonit cize dieta je akoby v pololahu..Ak mate moznosti chodte si ju okukat nazivo, my sme tiez boli to je najistejsie.Dufam, ze som aspon trosku pomohla.Ten Opal neviem aky je ten som nepozerala.

zlatat
17. feb 2015

@petrazkn dakujem. To by nam este nejaky rok vydrzala. Nase vajko ma opierku 49 cm a uz mame hlavu po okraj. Dufam, ze drobec uz tak rychlo nebude rast.
Opal je podobna len ide nastavit aj sirka ale priputava sa pasmi ak si dobre pamatam

petrazkn
17. feb 2015

@zlatat Aha tak ten isofix sa mi zda praktickejsi aj bezpecnejsi ako pasy a na isofixe sedacku jednoducho otocis.Ved uvidite zelam vela stastia pri vybere ja som nad tym stravila 2 mesiace kym som nasla tu spravnu.

zlatat
17. feb 2015

@petrazkn dakujem. ono blbe je to, ze isofix mame len vzadu na krajnych sedackach a mame 3 deti takze potrebujem najmensieho dat do stredu lebo pri dlhych cestach vresti ako pavian tak musim byt pri nom vzadu abysom ho pocas jazdy v pripade potreby kojila .... on sedi pri tom priputany v autosedacke. Idealne by bolo mat taku co sa da priputat aj pasmi aj isofixom

petrazkn
17. feb 2015

Joj tak 3 deticky to je ine 🙂

jenny6
15. júl 2015

@petrazkn Môžem ťa ešte poprosiť, je v protismere potom dostatočný priestor na nožky pre babulo? Naša je taka špagetka dlhá 😀 potrebujem to čo najdlhšie práve v protismere používať a táto sa mi celkom zapáčila 🙂

dugyna
15. júl 2015

skus kuknut toto http://www.ekomarket.sk/autosedacky-qeridoo/
mame od nich Noble, Armor, a este jednu od 15-36kg.
A su super velmi lahko sa upynaju aj sa s nimi dobre manipuluje aj prat sa perie.
Tu Armor mame dokonca 2ks, lebo v jednom aute ja a v druhom manzel a fakt super v protismere sme ju pouzivali velmi dlho- nakolko ta mensia mala 12kg az teraz, ale jasne ze sediet v protismere tak dlho nechcela. ale tusim asi do 1,5 roka.

pri vacsej sme mali vajicko a potom concord ale to bol des, potom sme jej kupili Armor a super, a v mojom aute ma tu sedacku od Qerida od 15-36kg-ale tu tam teraz nemaju.
Teraz zvazujem ze pre najmensiu bud necham jednu Armor (ale ta mensia mi v aute zaspi ak idem dlhsie ako 1h a dobre sa polohuje) alebo kupim este aj tu Cradle Me nakolko je k nej Isofix..cize by som ju zapinala medzi sedackami..

dugyna
15. júl 2015

@zlatat skus co som pisala vyssie Armor sa da lne pasom aj v smere aj proti . Cradle mozes pasom alebo isofixom. mam tie sedacku a som spokojna.presne chapem a viem co myslis lebo tiez toto teraz riesim. v jednom aute dam v poho trisedacky ale v druhom to budem musiet najako vymysliet.

wegab
15. júl 2015

Predavam na cene sa dá dohodnuť

petrazkn
15. júl 2015

@jenny6 Ahoj tak my sme ju pouzivali v protismere do 15 mesiacov a zmestila sa v pohode, a tiez nepatri medzi drobne deti.

sue
24. júl 2015

Ahojte 😊 hľadáme v tejto váhovej kategórii:
1.bezpečnosť
2.dobrá manipulácia (isofix je vítaný)
3.aby sa dala čo najlepšie sklopiť do ľahu a aby bola priestranná. Poradíte?

Vďaka 😊

dugyna
25. júl 2015

@sue skus kuk qeridoo cradle me

zlatat
25. júl 2015

@dugyna ja už mám autosedačku a som maximálne spokojná 🙂

anuskaaprazko
25. júl 2015

@sue cybex sirona

gregor1985
28. júl 2015

Dobrý deň, bol som dva roky toto http://semilton.sk/baby/travel/car-seats/79240.... , môžem len povedať, dobré o ňom, o dva roky, no scuffs, žena vždy bola odstránená a je to ako nové, môže predávať niekto záujem.

slniecko235
25. jan 2018

@wegab zaujem