Ahojte. Prosim vie mi niekto zrecenzovat autosedacku britax romer? Alebo doporucit nejaku inu s ktorou ste spokojni? Dakujem
My mame trifix zebra a zatial top 👍🏼
My máme King II LS (nemáme v aute ISOfix) a veľká spokojnosť... Poťah sa dá prať, má tri polohy, takže keď dieťa zaspí, dá sa polohovať. Drobec je v nej spokojný.
@kacikiss pre male babo po vajickyu treba este protismernu sedacku. ja mam britax romer maxway https://www.modrykonik.sk/blog/meluela/article/protismerna-autosedacka-britax-max-way-r-bxxz90/
Britax Römer King II LS - túto mám ja aj suseda a nie je jej čo vytknúť, perfektná..
Ďakujem baby veľmi pekne za vaše rady, objednala som Kinga😁
@kacikiss z pohladu bezpecnosti je do 15m je nevyhnutne aby dieta sedelo protis smeru jazdy, idealne co najdlhsie v protismere.
samozrejme, podla zakona je to zatial ok, nikto ti neda pokutu ked das rocne ci aj mensie dieta do sedacky v smere jazdy, v buducnosti kd vyprsi platnost starej normy to uz bude zakazane
ta king je fajn sedacka, ale ak mate vajicko do 13kg a dietatu este nepretrca hlava, tak ho v tom vajicku nechajte co najdlshie ak mozem poradit
@kacikiss
Je Britax romer dualfix - podľa starej normy, taktiež otočná len je ešte na kg a nie na cm
Potom je Britax romer dualfix i-size - od narodenia do 105cm aj s novorodeneckou vložkou
A potom britax romer dualfix m i-size to je od 61cm-105cm
Všetky tieto sú otočné o 360 stupňov, na Isofix, do protismeru aj po smere jazdy
King ktorú spomínajú vyššie je bez Isofixu čo ja hodnotím ako veľké mínus, keďže je to menej bezpečné a tiež nie je protismerná a dieťa do 15m by po smere jazdy nemalo byť umiestnené nakoľko je nepomer hlava-telo a pri náraze sa môžu zlomiť väzy
My sme veľmi špekulovali nakoľko jazdíme veľa a dlho. Nakoniec som natrafila na sedačku kupovanú 19.1. Britax romer dualfix (podľa starej normy takže na kg), pani ju dostala do daru a chcela inú značku, čiže 19.2. sme ju už mali u seba doma a stala nás 240€.
Najlepšia kúpa. Vyskušaná niekoľkokrát a sme spokojní. Neľutujem, že som počkala a nekúpili sme hneď King kvôli cene.
@andusik13 nám došla dnes táto sedačka . Chcela by som sa spýtať či pri zatiahnutí tých pásov svieti stále zelená keď v nej dieťa sedí? Lebo ja to utiahnem, cvakne to, aj sa rozsvieti zelená a hneď zhasne. Či to robím správne. Ďakujem 🙂
@andreakorina áno, to len cvakne a blikne zelená, že je pás zatiahnutý správne. Nesvieti to stále 😉
@andusik13 ďakujem krásne 🙏😊
Dobrý deň, môžem vás poprosiť o radu? Kupili sme si autosedacku Britax romer otočná dualfix….no mame problém s instalizaciou do autá. Na videonavode je to úplne jednoduché no nám nejde vysunut železné nože z isofixu,ktoré sa zasúvaní do autá. Mali ste niekto s týmto problém ? Dakujem za info
Ktoru konkretne?