Ahojte kocky. Tie ktore mate doma tuto autosedacku, neviete mi prosim poradit ako ju namontovat do auta pri tych 9-18 kg, ked sa pouzivaju este tie vlastne pasy autosedacky? Kupili sme ju dcerke a snaili sa namontovat do auta podla obrazkov v navode ale neviem ci spravne kedze sa mi tam nezda byt uplne napevno hlavne ked sme skusali jej stabilitu zboku. Vopred velmi pekne dakujem
Používateľský manuál: http://www.britax.co.uk/pdf/user-manuals/081006...
fotky sú tam dosť jasné 😉 Dôležité je to, aby si po založení sedačky poriadne zatiahla pás a "zrolovala" tú ostávajúcu časť. Tak sa ti nebude nič hýbať.
my sme kupili tuto autosedacku pred tyzdnom a neviem si ju vynachvalit. pytala som sa manzela ako tam sedacku pripevnil ked je stabilna. a povedal ze musi byt ten pas v zadu /cim je pridrzana/ veeelmi na pevno zviazany. my ked sme ju kupovali v specializovanom obchode na autosedacky, tak ta pani nam isla do auta ukazat ako sa pripevnuje. a strasne ten pas natahovala a smykala s nim aby bol co najpevnejsie. takze treba to vyskusat tak. povedz muzovi, lebo ten ma vacsiu silu a daj potom vediet. 😉