Prikrývka pre dieťa do autosedačky

andrbeata
19. okt 2017

Ahojte! Neviete mi náhodou poradiť kde sa dajú kúpiť kvalitné prikrývky do autosedačky? Nemusia byť tie, čo sa dajú prichytiť na bezpečnostné pásy, lebo tie sú myslím vhodné iba do vajíčka, ale môžu byť aj nejaké klasické, ale kvalitné.
V aute máme teplo, ale keďže cestujeme na dlhšie trasy, malý sedí poväčšine iba v teplákoch, alebo v pančuškách a nerada by som riskovala prechladnutie.
Ďakujem!

babulina
20. okt 2017

my sme mali tuto https://www.prenasedeti.sk/obchod/action/produc...
pouzivala som aj do kocika

andrbeata
autor
20. okt 2017

@babulina Ďakujem! Práve dnes som takúto pozerala, v zelenom, inú farbu nemali. Môžem sa spýtať do akého veku ste ju vedeli používať?

natalushka
20. okt 2017

Ahoj..tiez odporucam tuto od emitexu..maly v bej bol aj v kociku..je super,ze nozky sa daju zvlast do tych noziciek,takzeoze kopkat,a ruky sa daju pretiahnut hore sez otvory,c psu vlastne aj na pasy..my sme ju vyuzivali aj v jeseni,v moernejsej zime pod dekou a este aj na jar sa mi do nej strcil..od cca 3 do 9-10mesiacov..a to patril k vacsim detom..ozaj sikovna vecicka,naplno vyuzita

kkl82
20. okt 2017

mne sa osvedcil fusak lodger, pasoval aj do normalnej autosedacky nielen do vajicka. tym, ze je taky "zavinovackovy", tak ho lahko zapnes aj rozopnes podla potreby a teploty v aute.

babulina
20. okt 2017

@andrbeata uuuups toto si uz nepamatam presne, ale minimalne rok to bolo u oboch

mury
20. okt 2017

Tiež odporúčam emitex. Dlho som rozmýšľaľa, či kúpiť, aby to nebola ďalšia zbytočnosť. Ale sú to fakt dobre minuté peniaze🙂 Používame aj do hlbokého kočíka namiesto deky, lebo sa z toho nedá tak ľahko vykopať.

andrbeata
autor
20. okt 2017

@babulina Ďakujem, to je celkom fajn, lebo dnes mi jedna babka v obchode povedala, že je vhodná max. pre 4 mesačné dieťa a to veru nie je náš prípad.

mury
21. okt 2017

@andrbeata
Ma to zaujalo, že max 4 mesačné dieťa. Mi to nesedí:
Tuto je stránka výrobcu:
http://www.emitex.cz/cz/menu/62/produkty/vyrobk...
Délka 90cm umožňuje využití od narození do cca 9 měsíců, ale podle velikosti dítěte i déle.
Ja mám zavinovačku dlhú 84 cm
http://www.emitex.cz/cz/menu/63/produkty/vyrobk... a zatiaľ má dieťa 70 cm a zmestí sa v pohode aj s rezervou.

andrbeata
autor
22. okt 2017

@babulina
@mury
@natalushka
@kkl82 Ďakujem vám veľmi pekne za skvelé rady. Tak nakoniec som kúpila zavinovačku od Emitex-u a tiež si myslím, že ju využijeme na dlhšie. Najhoršie na tom je, že v obchodoch (aspoň na našom okolí) vám poradiť nevedia a mnohokrát ani netušia, čo predávajú. Ešte som kúpila baby vak - španielsku deku, tiež do autosedačky, tak snáď vydržíme.