Mám malé dieťa 1,5 ročne, 10 kíl, tak by som mala vacsiu istotu s prednou sedačkou než zadnou. Len nejak rozmýšľam že na horskom bicykli je človek viac v predklone, či dieta nebráni výhľadu atd. Máte niekto skusenost? Dakujem
Ako jazdiť s malým dieťaťom - so sedačkou montovanou na rám
rozhodne zadna hlavne ak mas horsky bike, zadna je ovela bezpecnejsia. v predu dueta je minimalne chranene, plus nechci vidiet dieta zosuchnute pri naraze ineho cyklistu v prednej sedacke. videla som, uplne lahucky tukes od ineho cyklistu, predna sedacka, nechrani nic.....
plus ak si nizsia bude manipulacia cez dieta tazsia na horskom, ako v zadnej.
Moj muz si tu prednu vyrobil doma a nevedel si to vynachvalit. Mal syna pod kontrolou, syn viac videl a viac ho to bavilo. Samozrejme, chodili po bezpecnych terénoch. Nevyhoda bola, ze sme museli sledovat cas, kedy syn spaval. Vzadu si v pohode pospal, vpredu by to bolo nebezpecne. Udrziavali sme ho bdeleho, hovorili nanho stale
A v čom je tá istota?veľa x to tu čítam, že je lepšia predná ako zadná.Ja by som prednú nechcela, mala som zadnú a veľa nabicyklovali.Najlepsie je si to vyskúšať v obchode.Niektora je viac nahnuta už je veľa modelov.