Baby, pls. mate niekto skusenosti s touto vanickou ako autosedackou? ako sa prosim vas pripevnuje v aute? dietatko je aj v ramci korbicky nejak priputane? je to bezpecne?
tilly...no jo...vajicko mame...ale nam ide o to, ze by sme nasho prcka radi zobrali do chorvatska a myslime si, ze by tu cestu vo vajicku neprezil 😖
no tak na taku cestu by som urcite dieta dala do vajicka a radcej castejsie zastavovala na dlhsie a vyberala ho von ale urcite nie kocik, inak taka tema tu uz je ale nie presne o tomto ale vseobecne 🤐
Bábätko do auta - v autosedačke či hlbokej vaničke ? https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
zuzi...ale tato vanicka je prisposobena na priputanie do auta...teda...aspon sa mi tak javi.... 😉 ...no neviem...mozno ho zase supneme babke, ale to mi asi uplne roztrhne srdce ☹ 😢
pindula, ja viem aj v tej teme sa bavia o takych, ale podla mna to tak ci tak nie je bezpecne...... najbezpecnejsie je vajicko ( to je spravne aj otocene a aj uistene 😉 a este naj usper su izofixi ( my mame na oboch autosedackach)
a na dovcu bez dietatka by som nesla 🤐 a aj maxik sa mi zda dost maly na dlhsie odlucenie 🤐 ja by som tak riesila dovcu letecky neakym 2 hodinovyml letom.... 😉
zuzi...prave preto chceme ist s maxom....no uvidime...mozno si dovtedy zvykne....ja sa len bojim, ze bude stale plakat a ochorie mi...nemyslim nadchu alebo tak...ale ze na nervicky mi ochorie.... ☹ ....a chorvatsko uz mame zaplatene...takze ten let niekam inam nehrozi...okrem toho sa mi pre take male babo let zda rovnako nebezpecny.... 😖
pindi, podla mna let je ok, ja ked som lietala do kanady stale s nami vacsinou sli aj male babetka do pol roka 😉 dokonca aj ked sme boli pred 2 rokmi v Tunise bolo tam kopec babetiek z nemecka a pohoda, podla mna kratky let je uplne v poho ( teda ak je dieta zdrave a nema zavazny zdravotny problem) ja by som sa ani teraz z hankou do chorvatska nevybrala 🤐 uf ta cesta.. radcej na 2 ay 3 hodinky do lietadla.. sla som aj ako tehu a bolo to v poho.... teda ak nelietas ako letuska tak je to podl amna ok..... a chodte na noc to Ti urcite Maxim prespi 😉
pindula, ja som pouzivala playmoon miesto skrupinky v aute. Pripevnis ho s kazdej strany pasom a vo vnutri miminko este aj tym pruhom na suchy zips cez hrudnicek.... Podla mna je to bezpecnejsie ako vo vajicku, uz len kvoli tomu, ze tam moze lezat rovno, predsa v tom vajicku sa hlavicka hybe do stran,dopredu....ale caka vas dlha cesta...ja som sa prave kvoli dlhemu cestovaniu vzdala tento rok zahranicnej dovolenky....ved aj o rok zasa bude leto... 😉 ...drzim palce, aby ste to v pohode zvladli
Obnovujem tuto starsiu temu, lebo mam presne takuto otazku.
Je ten popruh okolo bruska na suchy zips dostatocne bezpecny? Mame aj vajicko, ale na prevoz z porodnice a na prve navstevy u lekara, kedy je este babatku uplne malinke a je mu lepsie v perinke, sa mi viac pozdava prave autovanicka, ked moze lezat s rovnym chrabatikom.
najbezpečnejšie máš klasické vajíčko 😉
1. maxi cosi cabrio
2. romer baby safe
3. chiccoXT-plus
to je podľa stiftung warentest test magazínu 😉