Použitá autosedačka

bluubluu
4. dec 2024

Ahojte, obzerám sa po novej autosedacke a chcela by som počuť názor. Ak ste si kúpili už pouzivanu autosedacku ste spokojne alebo by ste šli do novej.
Ak novú tak by som šla do tej joie čo je celkom cenovo prístupné tak do tých 200-250€.
Koľko rokov pri použitej sedačke nevadí teda má nejakú dobu použiteľnosti?
Ďakujem

domka222
4. dec 2024

Ak je pre teba prístupné dať do nej 250,išla by som skôr do novej. Áno, autosedačky majú určitú dobu použiteľnosti

btus
4. dec 2024

kupovali sme použitú autosedačku. Britax Römer. Aj vajíčko sme mali použité, nakoľko som trojkombináciu kočára kupovala z ruky. Dôležité pri autosedačke je, aby nebola búraná

martyzpp
4. dec 2024

@bluubluu pri pouzitych sedackach nevies ako sa s nou narabalo. Ci ju neprenasali hore-dole, z auta do auta, neobuchali ju. Verim, ze buranu nikto nepreda, snad na to ludia maju svedomie. Ja vzdy kupujem novu ale potom ju pouziva aj mladsi syn, cize je akoby “z druhej ruky”, ale viem co ma ta sedacka za sebou.

kwakina
4. dec 2024

@bluubluu ja by som pouzivanu nekupovala. Nikdy nevies co ma ta autosedacka za sebou. A ludia su vseliaky.

saxana000
4. dec 2024

Ja zas kupim radsej kvalitnu pouzivanu Romerku ako najaku lacnu Naniu z tesca..samozrejme ju najprv celu prejdem skontrolujem poriadne polystyreny isofixy a pasy.napriklad vyblednuty potah pre mna nie je zavada..k dedkovi a k muzovi do auta na obcasne vozenie uplne postacujuca..95%casu vozim deti ja a tam maju sedacky samozrejme nove a kvalitne.ale ked mi starsia z vacsej vyrastie pojde do nej samozrejme mladsia automaticky nebudem.kupovat zase novu.

ajko2011
4. dec 2024

Ja som mala napríklad vajíčko nové. Tak isto mám novú autosedačku v našom aute, ale keďže manžel je s autom doma len cez víkend tak mám doma ešte jednu autosedačku - používanú, pre prípad, že by som chcela ísť niekde autom s niekým keď manžel nie je doma (ja vodičák nemám). Ale použila som ju teda zatiaľ len 2x. Čo sa mi naozaj v tomto prípade neoplatilo kupovať novú.

lossless
4. dec 2024

Vajicko sme mali nove, dalsiu sedacku pouzivanu Britax Romar za polovicnu cenu. Stav ako novy, majitelia ju vyuzivali minimalne.

nila0622
4. dec 2024

Ak si môžeš dovoliť Joie, určite si ju kúp, teda novú. Životnosť je tuším 6 rokov, ale nikdy nevieš čo má za sebou. Ak z druhej ruky, tak len od niekoho, koho dobre poznáš.