Poraďte tienenie proti slnku na zadné okná auta

blunka
3. jún 2024

Zadné okná auta máme číre sklo.
Vzadu sedia tam 2 škôlkari a v lete vždy mrnčí ten na ktorého strane svieti slnko (chodíme autom aj denne do škôlky, dovolenka je už úplny horor).
Doteraz sme mali tie obrázkové clony (červené Minie) čo sú každá na 2 prísavky - tie tienili tak trochu by som povedala lepšie ako nič. Už sú potrhané a začali padať.
Chcela som kúpiť nové prísavkové, ale napadlo ma či nemáte odskúšané niečo lepšie, nejaké iné clony iného druhu, že by som kúpila iné.
Videla som nejaké roletkové, potom nejaké látky čo sa naťahujú na otvorené dvere a potom sa dvere zatvoria ....
Auto má 20 rokov takže nejaké veĺké investície do zadných folii auta nie.
Máte prosím dobrý tip ? Myslím že teraz pred letom táto téma pomôže viacerím.
Ďakujem.

klara351
3. jún 2024

@blunka My mame tie, ci sa natahuju na dvere, myslim, ze z lidla, a sme spokojni. Tienia velmi dobre, mala ich nestrhava. Ale pri vyssich rychlostiach je ich pocut, jemen buchaju o okno, ak nie su uplne natiahnute.

nairia
3. jún 2024

@blunka mame take "pancuchy", co sa natahuju na okno. kupovala som ich priamo v predajni deti v aute a su super. 100x lepsie ako zaclonky a prisavky, ktore maju obmedzene rozmery a ako na potvoru prave tadial vzdy svieti rovno do oci 🤣 btw, ak by ste chceli, ja ich budem predavat, lebo sme kupili nove auto s tmavymi foliami a tak ich uz nebudem potrebovat.

cloviecka
3. jún 2024

@nairia ja by som mala záujem.je to Uni? A cena?

slavkadi
10. jún 2024

@blunka my máme na zadných oknách clonu na mieru, drží vo vnútornom ráme okna na magnetoch. Niečo takéto, ale kúpené to bolo inde, len už neviem kde. https://www.auto-techna.sk/slnecna-clona-do-aut...