Ahojte, môžete mi prosím poradiť naozaj bezpečnú a pohodlnú autosedačku?. Mám 5 mesačne bábätko (7kg) a už sa mi len tak tak zmesti na dĺžku do vajíčka. Pomerne často cestujeme, preto by som chcela aby bola bezpecna, polohovateľná a bábo si mohlo aj pospinkat bez toho, aby mu padala hlavicka a zároveň, aby s ním aj rástla, preto cena nie je problem. Dakujem
@zuzana6860 my sme mali cybex sirina od narodenia do 3rokov.ak by som nala druhe kupila by som znova
Mame kiddy guardianfix 3. Ta je ale od 9-36 kg.
@zuzana6860 odporucam na 100% protismernu co najdlhšie. Pre také malé dieťa odporúčam besafe izi modular, pripadne izi plus. Ta je do 25kg. Pri sedackahc na izofix je vždy riziko že bude padať hlavička, závisí od sklonu sedaciek v aute, treba vyskúšať. Sedačky na pasy sa dajú lepšie nakloniť (napr axkid minikid s prídavným klinom)
@zuzana6860 prečo si myslíš ze mu je malé vajíčko. Vajíčko sa používa takmer do roka, niekto i dlhšie. Vajíčko je najbezpečnejšie. Pretrca mu hlava? Ak nie, tak mu je dobre. To ze pretrcaju nohy, to nevadi
@zuzana6860 my máme Britax romer Dualfix M I-size. Som s nou veľmi spokojná, ale keď mala tvrdo zaspí v aute tak jej hlavička padne 🙄 ale zo všetkých sedaciek co som pozerala vyhrala táto...