Poraďte, ktorú autosedačku 9-36 kg kúpiť.

kika1515
28. jan 2020

Ahoj zeny, viem, ze sa tu uz zacalo viac diskusii k teme, ale ziadna mi moc nepomohla 😕 takze, mate niekto autosedacku 9-36kg petit&mars prime II isofix? Paci sa mi funkcnostou a tiez ma dobre recenzie a podla popisu ma certifikat z Dekry a cenovo je super... Pripadne vedeli by ste mi odporucit nejaku do 200 €? Zacinam uz byt zufala🙈 😒Vopred dakujem krasne 😊

kikina38
28. jan 2020

@kika1515 my ju mame a sme snou zatiaľ spokojný

nikpa
28. jan 2020

@kika1515 my ju mame, kupovali sme ju keď mal syn niečo cez rok, teraz ma 2 roky, 14kg a neviem si predstaviť, že by tam mal byt do 36kg 😂 akoze neplanovala som ju tak dlho používať ale myslím, že ho tam nenarvem ani keď bude mať 20kg, je hrozne úzka. A celkovo nie som s nou spokojná, naklápa sa akože na spanie ale je to len veľmi malý uhol. Vozila som neter a keď to porovnám s ich sedačkou je to veľky rozdiel a to mali volaku za 80€ z tesca. Cize za mňa, neodporúčam, ja by som ju viac nekupila

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wieruska1
29. jan 2020

@lanvinka pasy? Predajca autosedaciek by mal vediet, ze aj v tejto kategorii sa uz dieta podobnych rozmerov zapina 3 bodovym pasom bozidla a nie vnutornymi.

wieruska1
29. jan 2020

Treba si zvazit ake dieta..... lebo tot je taky kompromis ze 9-18 uz je mala a 15-36 stale velka. My mame takeho 3,5 rocneho a chceme nechceme toto je jedina moznost.

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wieruska1
29. jan 2020

@lanvinka nie ? Tak asi mam nejake divne dieta alebo co 🙈 nie na vahu su obe ok ale na vysku nie.

kika1515
autor
31. jan 2020

Fuuuha baby, dakujem pekne vsetkym... No neviem co spravime🤷‍♀️ lebo som praveze nechceka kupovat za 200 eue teraz a o par rokov zas 😕 no uvidíme...

zuzu1122
31. jan 2020

Ahoj, ak ti môžem poradiť, nekupuj autosedačku 9-36 kg. Ja som tiež chcela kúpiť. Potom som prečítala niekoľko článkov, kde odborníci radia, že toto nie je práve šťastné rozhodnutie. 9-36 kg je hodne veľké rozpätie a ideálne je, keď si to takto rozdelíš. Ja som o tom čítala a informácie dohľadávala dva mesiace.