Dobrý deň,chceli by sme kúpiť malému na cesty do auta DVD prehrávač.prosím poraďte mi konkrétny model,kto je s niektorým spokojní.na trhu je ich strašne veľa,neviem si vybrať.ďakujem
A ako sa presne volá ten typ,lebo som našla veľa?ďakujem
@kocsisovalenka sorry philips sme mali pred cca rokom...pokazil sa nám kontakt, ako sme ho otvárali a zatvárali (vydržal 2 roky)...teraz máme sencor SPV 2918 ... a ten bol kupovaný v akcii stál okolo 50€ a má otočný display + usb port...
je ich fakt veľa tých dvd prehrávačov, ja som chcela hlavne tft display, aby prehrával všetky možné formáty (môžeme si na ňom pozerať aj fotky.. 😀 ), aké má príslušenstvo ...ale aj tak som nakoniec vyberala podľa ceny ... 😉
Ahoj, my sme tiez kupili predrokom prehravac Sencor,ale po par mesiacoch sa zacali otvarat dvierka na cdcko a nechcel prehravat..tak smevyreklamovali,trochu priplatili a kupili sme tablet,ktory ma uz sirsie vyuzitie,stiahnes tam rozpravok kolko chces,staci dokupit drziak na tablet do auta 🙂
@lenkafirka1 súhlas ... my máme aj ten🙂 ... + môžeš tam stiahnuť hry ... 😵
dievčatá a možete mi rychlo poradit aky tablet sa oplati,ideme o 5 dni na dovolenku a potrebujem kupit dva tablety pre dvojky...preto poprosim nejaky cenovo dostupny a baby maju 4 a pol roka...takze taky nejaky pre ne.Rozmyslala som nad DVD prehravacom do auta,ale aj mne sa zda,ze tablet ma sirsie vyuzitie.Dakujem
ja by som kupoval taky ktory sa da napojit na USB a filmy/rozpravky sa daju stiahnut z pocitaca...... DVD je neprakticke ked chcete mat viac rozpravok........... a aby mal nabyjacku na 12V..........
@kocsisovalenka my sme kupovali v akcii philips ...má otočný display a usb port ... takže nemusíme brať so sebou veľa dvd, najobľúbenejšie filmy máme na usb kľúči ... 😉 ...