Poraďte autosedačku pre dvojtýždňové bábätko

lukihomamina
3. nov 2015

Ahojte baby....uz som unavena hladanim na nete a aj tak sa stale neviem rozhodnut. Viete mi poradit z osobnej skusensti najvhodnejsiu autosedacku pre 2 tt babatko na cestu trvajucu cez 3 hodiny. Alebo kupit radsej vanicku? Len neviem, ci ak pouzijem vanicku, ci mi dozadu v aute vojde este aj dalsia sedacka pre vascie dieta. Nemate skusenost? dakujem krasne

monicm
3. nov 2015

@lukihomamina Ja som za vajíčko, podľa mňa je najbezpečnejšie. Vanička je vtedy dobrá, ak ti pasuje ak do kočíka, ale ani v nej nie je dieťa v takom bezpečí, ako vo vajíčku. No a čo sa týka toho, akú značku, tam ti neporadím, my sme mali obyčajnú lacnú, spĺňala všetky potrebné parametre. Môžeš kúpiť aj za cca 40€, ale aj za 200€. Prípadne býva už aj v kombinácii s kočíkom.

tarniah
12. dec 2015

@lukihomamina ahoj ;) my sme zatial nekupili ale zatial mam ako favorita Recaro privia tak skus pozriet 🙂 dizajnovo mozno nejaka uzasna nie je no v 2014 myslim ked ju testovali obstala velmi dobre co sa tyka bezpecnosti manipulacie a co je pre nas velmi dolezite aj v oblasti pouzitych materialov a ich nezavadnosti pre zdravie babatka 🙂 a cenovo je myslim tiez celkom ok ;)

janulik2008
14. dec 2015

ahoj. my sme kúpili Ferrari od 0-18kg. a nakoniec sme dokupovali vajíčko nakoľko keď sme malú dali do tej mega autosedačky tak to vyzeralo "strašne" taká malinká a autosedačka 3x väčšia. takže kúp vajíčko 🙂 napr. nám keď malá z vajíčka vyrastie tak už dáme autosedačku normálnu, keďže vo Ferrari malá sedí a vyzerá to konečne lepšie ... aj ju vidno 🙂
vajíčko sme dokupovali ku kočíku žiadne značkové sme nekupovali