Ahojte, viete mi poradit nejaku autosedacku pre 8 m slečnu na viac rokov? Mame momentalne vajco, ale to sa s nou pomaly nikde neda ist. Stale place a ked ju vyberiem je cela spotena. Neviem prejst ani trasu domov-babka 7 min lebo je to rikot.
Dakujem
ja som kupovala britax romer aj túto pre menšie deti a aj teraz do 36kg som kupovala romerku...
@kristinatamar osem mesačnú musíš voziť v protismere aj v sedačke, takže nemyslím že to bude nejaká zmena čo sa týka plaču, my máme joei steady a sme spokojní ale je to z tých lacnejších obojsmerných sedačiek.
Besafe izi turn..keď už pre tak malé bábo.. má asi najlepší sklon.. a pasuje aj na šikmé a akékoľvek sedadlá v aute
Britax Romer alebo Cybex (cybex je lacnejsia)
Britax romer Dualfix…. Upinanie ma len na isofix treba si skontrolovat
@andula1988 Dakujem a cítite aj tu zmenu prechodu vajco sedacka?
my sme mali cybex
@kristinatamar moja tiež nenavidela cestu autom, a tu mi poradili mamičky joie I-spin 360 a je to naozaj top sedačka! Dcera a sedačka to bola láska na prvý pohľad. Zázrak, zrazu nema problém. Vidi konečne aspoň trochu z okna, lebo je vysoká. Za mňa určite túto.
@kristinatamar my mame kupanu dualfix i-site aj s vlozkou ale zatial sme sa rozhodli pouzivat vajicko romer baby safe …. My mame este len 8 dni ☺️ Ale v rodine uz pouzivaju dualfix a maximalna spokojnost
Britax Romer. Da sa dat aj v smere aj v protismere. Co najdlhsie v protismere s malym dietatom.