Ahojte maminy, oteckovia. S manželom hľadáme vhodnú autosedačku pre našu Emku, ale nevieme nájsť to, čo hľadáme. Pomôžete niekto? Hľadáme autosedačku 9-18 kg alebo 9-25 kg, s isofixom ale aj aby sa dala na pásy zapnúť, ďalej aby sa dala polohovať. Cybex Juno s "pultíkom" tú nechceme. A samozrejme za rozumnú cenu.Vopred ďakujeme 🙂
tak ja jednoznacne doporucujem MONZA prime s isofixom, je to kategoria od 9-36 kg, cena je podla mna super na to ze je to s isofixom, je pohodlna na sedenie, vyskovo nastavitelna opierka hlavicky, kedze je do 36, da sa vsak aj polohovat do 4 poloh, a aj ked je na isofix je mozne ju aj pasmi pripevnit ked v danom aute nahodou isofix nieje...ma ju Alltoys na predajniach, neviem odkial si
Aj my máme cbx, ale isis-fix a onedlho budeme kupovať takú istú pre dvojku, lebo už odrastá z vajíčka. Nám práve ten pultík vyhovuje, mladý si na ňom rád pospal. Kamoška má inú sedačku s pultíko, značku si nepamätám, ale chlapcom v tom bolo veľmi skoro veľmi tesno. Cybex s isofixom a s pultíkmi sa dá používať aj v aute bez isofixu, my napr. v našom druhom aute. Hľadali sme terz pred druhé inú autosedačku, že veď za tri roky sa asi na trhu všeličo zmenilo, ale nič nám už nesadlo lepšie.
Romerka,za nás tip mame od 9-18kg,hoci nie isofix ale sú aj isofixove.a kúpila som romerku aj do môjho auta lebo to neustále prehadzovanie bol des.
My mame kiddy, je bez izofixu, ale s pultikom do 18 kg a potom do 36 kg s pasom, lahko premiestnitelna z auta do auta a vyhrala testy v bezpecnosti.Polohovatelna bez problemov, ma taky kovovy vyklopnu cast ktora zaisti polohovanie. Pouzivame ju uz od 1 roka, dcera ma 7,5 a sme max spokojni.
My sme kupovali minuly mesiac a nechali sme si poradit v predajni...mame Heyner s isofixom a priputava sa aj pasom. Je od 9-36kg a je polohovatelna. Stala 220€. Dcerka ma 7,5m a je v nej spokojna.
pred 2 rokmi mali dobre vysledky testov v tejto kategoriii iba pultikove, v tohtorocnych testoch sa uz najdu aj nejake bez pultika co maju dobre vysledky: https://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersic...
Aj ja odporúčam Monza SPS s isofixom. Pomer kvalita cena úplne super, je pohodlna. My sme ju kupovali v alltoyse ale majú ju aj v pre deti.sk cenovo to vyšlo rovnako ale ked sme ju boli kupovať tak pre deti.sk ju nemali vtedy. Namontovana bola za dve minúty 😉
My máme Cybex Pallas 2 s isofixom - má i ten pultík a vôbec by som nemenila... rodičia kúpili druhú z bazáru - Rommer bez pultíku na spätavanie pásmi sedačky s autom zo zadu - tá je tiež dobrá - bezpečná, ale na pultík nemá.. je to fakt rozdiel hlavne keď ti dieťa zaspí - na pultík sa môže oprieť - nevisí mu hlavička, je pekne opreté.. kdežto keď je len pripútané hlava mu lieta kade - tade a trhá ju... používame obe síce, ale na dlhšie trasy dávame len pultík..