Polohovateľná autosedačka pre 4-ročného

nikaeli
2. aug 2022

Prosím o recenzie, vaše skúsenosti s autosedačkami 15-36kg. Drobec má 4,5 a 20kg. Momentálne sa vozí v sedačke po staršej dcére (Chicco), ale pri dlhšej ceste sa sťažuje, že ho bolí dupka. Chystáme sa na dovolenku k moru, tak uvažujem nad novou, nech sa cíti pohodlne. S ktorou ste/nie ste spokojné? ĎAKUJEM 🌹

ivonadusa
3. aug 2022

ahoj. my mame este pre 3rocnu Besafe izi comfort a je skvela. nepotila sa v nej ani v lete a tri strupne polohovania. Teraz budeme pokracovat v tej znacke nakolko tiez vacsia sa da polohovat a ta sa vola Besafe izi flex fix (15-36)

tani777
3. aug 2022

My pre takmer 5rocnu mame avionaut maxspace,da sa aj trochu napolohovat,ma pamatovu penu..velmi prijemna,dcerka sa nestazuje,aj si dokaze pospat-zatial cca 2hodky spala v nej 🙂

evkao
4. aug 2022

boliet ho moze z toho, ze mu visia nohy smerom dole, skus pozriet podnozku KneeGuard Kids, sluzi na to, aby si mohli deti nohy opriet pocas cesty - ale Chicco by som tiez vymenila za pohodlnejsiu sedacku

dzejsik
16. aug 2022

@nikaeli nas 3 a pol rocny ma Joie I Traver a je v nej velmi spokojny, makucka, napolohujes sklon ako potrebujes, hlavova opierka je s pamatovou penou, nestazoval sa ani po 11hod ceste