Polohovateľná autosedačka od 0 kg

veronikas30
9. aug 2020

Prosím, akú polohovateľnú autosedačku od 0kg odporúčate? Ďakujem za poradenie.

heidy222
9. aug 2020

@veronikas30 cybex sirona. Ma najlepsie crush testy, ale je draha

meluela
9. aug 2020

@veronikas30 ono je najlepsie mat 0-13 kg vajicko ak to ma byt od narodenia. alebo teda 0-18 kategoria ale tie co to maju vravia ze to nie je uplne pre novorodenca. ta sirona ktoru spominaju je ok, aj besafe ma velmi dobre sedacky a aj romerky su ok, treba vsak pozret konkretny model ake ma testy. hlavne co najdlhsie v protismere. skus skupinu vyberame bezpecnu autosedacku a v popise skupiny mas konkretne modely napisane co dopadli dobre v testoch

veronikas30
autor
9. aug 2020

@meluela práveže vo vajíčku vyzerá, že je už nespokojná. Ona už sedí, bude mať rok, lenže má 6kg a romerku čo máme je až od 9kg. Tak hľadám riešenie. A že keď zaspí, aby som vypolohovala. A aby som ju mala pri sebe, vzadu sama nevydrží. Dik za tip na tú skupinu.

meluela
9. aug 2020

@veronikas30 v tom pripade je 0-18 kategoria akurat 🙂 myslela som ze hladas pre novorodenca. dobre ze si ju nedala do tej co je od 9kg, tie su uz v smere jazdy a to nie je pre take babo este dobre

babi81
10. aug 2020

@veronikas30 my sne tiez mali cybex sirona, drahsia ale pouzivali sme od narodenua do 3,5 roka.