Polohovateľná autosedačka od 0 do 25 kg

zuzka276
12. jan 2016

Máme 5,5 mesačné bábätko s váhou 7,8 kg. Autosedačka ktorú máme malej už nevyhovuje a potrebujeme čím skôr druhú. Bola ku kočíku. Chceli by sme kúpiť kvalitnú od 0 kg do aspoň 25 kg a najlepšie polohovateľnú. Malá zatiaľ nesedí. Cena max. do 250 €. Ďakujem za rady, snáď nechcem veľa od autosedačky 😀

uhnakova
12. jan 2016

Kvalitne autosedacky nemavaju taky hmotnostny rozsah, nie je to bezpecne. Odporucam Maxi-cosi Milofix (cena cca 270 €), je urcena pre hmtonostnu kategoriu 0-18 kg. 18 kg zvyknu mat deti starsie troch rokov.

zuzka276
autor
12. jan 2016

@uhnakova ďakujem, tak to je na dlhú dobu, nevedela som to takto odhadnúť, to by nám stačilo 🙂

mily7
12. jan 2016

My máme maxi cosi tiež. Druhu aj tretiu po vajicku. Sme spokojní.

uhnakova
12. jan 2016

@zuzka276 ak sa bojis toho hmotnostneho limitu, tak dietatko okolo roka prestane priberat. Zacne behat po vlastnych a uz nabera na hmotnosti velmi pomaly. Moja mladsia dcerka vazila rocna 10 kg a teraz v roku a piatich mesiacoch ma 10, 8 kg. Tipujem, ze v dvoch rokoch bude mat okolo dvanast kilo. Starsi syn ma teraz tri a pol roka a vazi necelych 15 kilo, jeho rovesnik zo susedstva ma 17 kilo.

zuzka276
autor
12. jan 2016

@mily7 a bábätko v tom nesedí? nechcem jej zničiť klby, ale čítala som dobré recenzie...

mily7
12. jan 2016

Malý v nej bol od desiatich mesiacov keď už sedel ale tato sa dá polohovat aj na spanie ,takže je to poloha ako vo vajíčku. Zajtra pozriem značku konkrétnejsie lebo už nepamätám ktorá je to. Je ich viac deleni. Táto je vyvisena dost super sa tam sedí deťom. Teraz je v nej 13m dcerka.

8291
12. jan 2016

@zuzka276 no len 5,5 mesačná nemá ešte spevnenu poriadne chrbticu,ani stabilnu hlavičku,čiže ak nutne potrebujete meniť tak urvite hľadajte takú,ktorá je aj v protismere každý,pretože sedačky od 9kg sú väčšinou v smere jazdy a pri prudkom zabrzdení alebo naraze smerom dobredu automaticky dieťa švihne dopredu,aby si nezlomilo krčnu chrbticu,nedajbože ešte aj niečo horšie.fakt pol ročne dieťatko určite v protismere jazdy.Inak my mame RÖMER king plus,je výborná stála 205€.Ale mala išla do nej v 10mes.,ked uz pekne sedela,dovtedy bola vo vajíčku.

zuzka276
autor
13. jan 2016

@8291 áno, takú sme aj chceli, najlepšie, ak môže byť proti smere aj v smere jazdy. aby mohla byť aj do tých 18 kg. a ďakujem za radu 🙂

8291
13. jan 2016

@zuzka276 ja som si az neskôr všimla ze hladate od 0 kg tie sú väčšinou proti smere😃

zuzka276
autor
13. jan 2016

@8291 áno, lebo asi všetky sú od 9 a to bude mať tak o 2-3 mesiace a potrebujeme už teraz

mirkasiva
13. jan 2016
Používateľ mirkasiva je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mirkasiva.

My máme 4Baby FREEWAY 2015 a je presne ako chceš, od 0 do 25 kg. Pritom sa dá kúpiť do 100 eur, najlacnejšia asi tu http://www.hej.sk/autosedacka-4baby-freeway-2015-0-25kg-purple-cierna-fialova/ Aj keď píšu u dodávateľa, do týždňa sme ju mali doma. Ešte na http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ nájdeš zľavu k nákupu na Hej