Ahojte prosim poradte mi nad vyberom autosedacky 9-18 kg,mala by byt polohovatelna a cenovo do cca150 eur,na dlhe cestovanie,dakujem
@michaela62 Velmi dobra je aj Cybex Pallas (fix je verzia s isofixom). Je to kategoria 9-36kg, ale je jedna z najlepsich a dokonca ju hodnotia ako lepsiu ako sedacky v samostatnych kategoriach 9-18, 18-36kg. Da sa polohovat opierka hlavy do troch poloh a aj naklon sedacky. Vpredu ma bezpecnostny pultik, ktory pekne drzi dietatko aj ked zaspi. Nasim detom nikdy nespadla hlavicka dole ked zaspali.
#michaela62 Caretero, ale 9-25
@michaela62 podobne ako @miku1 máme Römer King Plus, o chvíľu ju zdedí tretí syn. Úplná spokojnosť. A to cestujeme fakt dlhé trate, aj vyše 1000km 2-3x do roka, cesty okolo 300km absolvujeme asi 1x za mesiac. Vždy v nej bez problémov zaspali, hlava im nepadala.
A co poviete na Cibex Juno-fix? Je aj s pultikom alebo lepsie bez neho
@michaela62 my sme skusali cybex juno, ale malej vadil ten pultik, sa nemohla ani pohnut. nakoniec sme sa rozhodli pre romer - tiez sa da polohovat ked zaspi, hlavka jej nepada
Ja som mala romer trosku drahsie ale super
ahoj...ja som tiez dlhsie hladala, chcela som 9-18kg , polohovatelnu, lebo chodime na dlhsie cesty + isofix...vybrala som Cam Viaggiosicuro Isofix...cena cca 160,170?€...nepamatam si presne
Catetero ma od 0-25 kg a je super.teraz hi kupovali vnucke v Aladdin kociky.sk a cena super 75 eur
@michaela62 Ja som mala Romer King plus - max. spokojnosť. Nová nás síce stala v akcii 200 €, ale ak nepotrebuješ vyslovene novú, vieš kúpiť aj od ruky. Ja svoju predávam za 70 €, vrátane bavlneného poťahu. 🙂