Pokračovacia sedačka

eal
9. nov 2021

Ahojte, chcela by som radu pre znamych. Maju doma 1,5rocnu dceru, 80cm, 1040g . Vozia ju teraz vo vajicku do 13kg. Cakaju babo, tak by chceli vajco prenechat mladsiemu dietatu a starsej kupit novu.
Rozhoduju sa medzi
https://www.detivaute.sk/joie-stages-navy-blazer/
a
https://www.detivaute.sk/joie-steady-dark-pewter/

Hladaju taku, ktora by potom, ked budu deti starsie, ked mladsie vyrastie z vajicka, aby vyhovovala obom, co sa tyka bezpecnosti a polohovania pri spanku. Dakujem

PS: budu mat samozrejme 2 sedacky, ale ked to nebude potrebne, tak by chceli v aute prevazat jednu sedacku, ktora tam bude neustale (jedno dieta s nimi, druhe bude u starych rodicov 😁teraz vozia dceru v aute len, ked idu k lekarovi), kvoli tomu sa rozhoduju nad sedackou do 25kg, aby dlhsie vydrzala, len nevedia ci je vhodnejsia do 18kg alebo do 25kg...

D A K U J E M ❤❤❤

evaachesa
9. nov 2021

Túto otázku polož vo FB skupine Deti v aute a tam ti poradí priamo majiteľka tohoto eshopu. Je ozaj veľká odborníčka. Výber závisí aj od sklonu sedačiek v aute. Tiež som sa s ňou radila a vybrali sme sedačku kategórie 0-25kg Axkid Minikid. Sedačka je super, pohodlná, nemá ale isofix a púta sa len pásmi, čiže neotáča sa, no za to je k sedadlu pevne prikovaná a ani sa nehne. Keďže nemá Isofix, dieťa má na nohy oooveľa viac miesta ako pri tých s isofixom a tu nie je nutné riešiť ani sklon sedačiek. Takže ja odporúčam túto 🙂

eal
autor
9. nov 2021

@evaachesa vdaka za typ, nemame fb

evaachesa
9. nov 2021

@eal napíš prípadne do skupiny Deti v aute tu na MK...je tu aj ona, no reaguje skôr na FB ...sú tam ale nejaké ďalšie šikovné baby čo sa vyznajú 🙂

evkao
9. nov 2021

@eal z tychto dvoch su vhodne obe, obe sa putaju pasmi, takze ich mozu dat do akehokolvek auta, pekne vyrovnaju sklon, obe maju protismer do 18kg, iba stages sa da potom este nasledne pouzit aj v smere do 25kg, s putanim dietata 3 bodovym pasom - steadi je celkovo trosku mensia, takze ak by chceli napr. vozit sedacku aj na prednom sedadle (v protismere), tato Steadi je na to lepsia, menej brani vo vyhlade, a je vhodnejsia aj pre drobnejsie deticky
to, ktora vydrzi dlhsie, by som az tak velmi do uvahy nebrala, kedze aj tak bude potom este potrebna posledna sedacka 15-36kg
PS: inak v mierach dietatka vo vahe asi chyba jedna nula, inak by bolo dievcatko ako spagetka 🙂

eal
autor
9. nov 2021

@evkao dakujem za vysvetlenie a ano chyba tam nula (10400g) 😁