Pokračovacia autosedačka - upevnenie pásom

14. nov 2024

Ahojte, rada by som opýtala s ktorou pokračovacou autosedačkou ste boli spokojní.Ešte používame vajíčko, no onedlho by som už chcela prejsť na sedačku.Veľkosť do 105 cm a 18 kg, upevnenie pásom, nie bázou.Do cca 400€. Ďakujem za tipy.

a_andrejka4
14. nov 2024

Joie every stage R129

a_andrejka4
14. nov 2024

Jaaj ja ze to su miery dietata 😃 tak Joie stage ma mladsi v protismere a starsia tu every stages uz v smere

vevesh
14. nov 2024

Britax Romer ma tiez dobre sedacky - napriklad Kingpro alebo aj Evolvafix sa da upevnit pasom.

autor
14. nov 2024

@a_andrejka4 🙂 to ešte nie, má 75 cm a 10 kil cca 😄takže joie stage? Aj som po nej pozerala, aj cena ok.

autor
14. nov 2024

@vevesh ďakujem, popozerám na nete 🙂

a_andrejka4
14. nov 2024

Ja som velmi spokojna uz ju zdedil mladsi takze druhe dieta v nej vozim 🙂 my nemame isofix takze som si nemohla ani vela navyberat a joie sedacky su paradne 🙂

evkao
16. nov 2024

Joie Stages sa uz nepredava a bola by tvojmu dietatku aj velmi velka - Joie Steadi mu vzhladom k mieram sadne najlepsie, nepozeraj prosim ziadne King Pro ani Evolvafix, to su sedacky v smere jazdy, pre tak male dieta uplne nevhodne

vevesh
16. nov 2024

@evkao ale na pas auta nema velmi na vyber, kedze 95% trhu su isofixove...

autor
16. nov 2024

@evkao ďakujem za poradenie, nakoniec sme vybrali z ponuky cybexu otočnu sedačku sironia G. Usúdili sme; že nebudeme šetriť a prvoradá je bezpečnosť a pohodlie pre dieťa.

evkao
16. nov 2024

@vevesh su aj pasove obojsmerne alebo cisto protismerne, a je ich dost

evkao
16. nov 2024

sirona mu bude siroka

autor
16. nov 2024

@evkao kúpila som aj vložku.