Pohodlná autosedačka nad 15 kg

bubuzu
10. jan 2024

Ahojte, viete o nejakej pohodlnej autosedačke pre deti nad 15 kg? Práve sme presedlali z takej tej ešte vajičkoidnej sedačky do toho cybex-u,kde sa už pripútava klasickými pásmi a teda, keď vidím, ako vystreto, bez možnosti sa uvoľniť, tam musí syn sedieť a ako krátka je sedacia časť, že ju má vlastné len do pol stehien a potom sa mu už hompáľajú nohy vo vzduchu...príde mi to strašne nepohodlné.

tani777
10. jan 2024

Ahoj..kolko ma syn rokov,ake ma miery a aku sedacku mate? Zrejme este nie je vhodna pre neho..vo vacsine sedaciek v smere jazdy budu nohy visiet dole,fakt je to nepohodlne...da sa kupit taka podnozka,kneeguard napriklad 😊 ale skus napisat,co sa vyssie pytam,mozno sa najde aj vhodnejsia sedacka a bude to lepsie

nevenka
10. jan 2024

@bubuzu my mame Joie I-Traver Signature, dcerka ma 8 rokov (vaha uz 37 kg 🙃, vyska 138 cm) a kupovala som ju, ze ten podsedak sa da kusok povysunut, ze nohy nie su az tak vo vzduchu, ale slava to nie je a da sa polohovat spolu so sedadlom. A je kus pri tele, takze potrebuje sirsiu sedacku, len aj tato je taka uzsia, no...😅. Zmestim sa do nej aj ja (152 cm, len na boky ma tlaci, samozrejme 🤭). Ale my mame Chrysler Grand Voyager, dcera musi sediet vpredu, inak jej je zle a grcia, na odpadnutie jej je, takze tam sa to da sklopit spolu pekne aj so sedadlom a vlastne aj v strednom rade su take sedacky...🤔.
Inak, sesterka mala nejaku Romer a to bol des, ako vojak, zvlastny sklon tej sedacky.

bubuzu
autor
10. jan 2024

Syn je drobný, má 4,5 roka, ale len cca 16 kg a 110 CM asi. Chudučký.
@tani777

tani777
10. jan 2024

@bubuzu a aku ma tu sedacku? Moja tiez taka chudsia,ma avionaut maxspace,pekne sa vie prisposobit autu ta sedacka 😊