Podsedák s isofixom 15 - 36 kg

24. nov 2024

Ahojte, prosím dáte tip na podsedák s Isofixom pre kateg. 15 - 36 kg. S ktorým s spokojní? Ďakujem 😉

slavkadi
24. nov 2024

My máme PEG PÉREGO Podsedák 2-3 Shuttle Crystal Black a sme spokojní.

evkao
24. nov 2024

preco podsedak?

really8
24. nov 2024

Spokojni budu len ti, ktori nemali nehodu. Ak mienis davat podsedak, usetrim ti korunky, poskladaj mu pod rit uterak. Nemas za co

autor
25. nov 2024

@evkao Lebo je to nariadené

hefo
25. nov 2024

@really8 Ono najlepšie je dať aj vodičovi takú sedačku ako majú jazdci rallye. A prilbu samozrejme. Nie je ideálne, keď zostanú len siroty.

Koho majú obesiť, ten sa neutopí.

really8
25. nov 2024

@hefo jasne. Aj moj nevladtny foter ma taky nazor pre to sa nikdy nepasa. Ked uz tak nech radsej umre.
Inak porovnavat dospelaka ktory je sam za seba zodpovedny a je si plne vedomy svojich cinov s 4-5 rocnym dietatom…no ty budes dobry mentalny atlet

hefo
25. nov 2024

@really8 Každé bezpečnostné opatrenie má určitý vrchol, po prekročení ktorého už ďalšie zvyšovanie má len malý prínos. Štandardný a schválený bezpečnostný prvok je bezpečnostný pás, ktorého správnu funkciu podsedák zaisťuje.

Zmena štýlu jazdy často zlepší bezpečnosť omnoho viac ako hyper super sedačky. A kto sa napriek tomu bojí, nech jazdí vlakom alebo Tatrou 815.

Na přechodu pro chodce,
drtí tatra důchodce.

really8
25. nov 2024

@hefo ok, v poriadku. Ak povazujes autosedacku za zbytocnu je to tvoja vec. Ja cchcem svoje deti chranit napr aj pri bocnom naraze, kedy sedacka funguje ovela lepsie ako podsedak. A mozes byt najlepsi vodic na zemeguli ale nie si na ceste sam. Moje deti nosia inak aj chranice aj prilbu miesto aby jazdili krokom alebo sedeli doma.

evkao
25. nov 2024

nariadene kym? vies mi ukazat zakon, kde je nariadene pouzivat podsedak? dieta ma do urcitej vysky pouzivat detsky zadrzny system, co moze byt aj sedacka, ktora tvoje dieta ochrani ovela viac ako podsedak

taktotedanie
17. dec 2024

Nariadene? Urcite nie, to kde si nabrala? Podsedak? To ako keby si ani nic nedala tomu dietatu
Take dieta ma byt v autosedacke
Uz si zabudla na nehodu kde zomrela cela rodina vratane dietata v podsedaku a prezilo len dieta vo vajicku! Pozri si video ako vyzera dieta co je v podsedaku a dojde k nehode, naozaj toto chces pre svoje dieta ako milujuca a starostliva matka?