Podložka do autosedačky proti poteniu

mimik79
8. jún 2014

Ahojte, poradte mi prosim, ak niektora mate a pouzivate vložku do autosedacky proti poteniu pre dieta? Myslim do takej napr. od 9-18. Ma to naozaj taky efekt? Nespoti sa dietatko? Uvazujem nad kupou nejakej. Dakujem za pomoc

pe
8. jún 2014

my sme kupili hned prve leto, ale kedze v lete su fakt obrovske horucavy a dieta sa celkovo vela poti, tak som nemala pocit, ze by sa potila menej, ale moznoze keby sme to nemali bolo by to uplne hrozne, teraz to davam mladsiemu dietatu, lebo starsia uz vydrzi aj horucavu 🙂 takze mne sa to celkom pozdava, aspon mam taky lepsi pocit, ze som im tam daco dala 🙂

janickacrazy
8. jún 2014

@pe A ked vystupite z auta napr. po 3 hodinach tak ma dieta mokry chrbatik ci nie, ked ma tu podlozku? My to zatial nemame, dnes sme boli na vylete a maly uplne mokry chrbatik musela som ho komplet prezliect. Tak sa pytam ako to teda funguje. Dakujem.

havana_frost
8. jún 2014

@janickacrazy moj je cely mokry s tym ci bez toho. po 3 hodinach urcite aj prezliect musim.

janickacrazy
8. jún 2014

@havana_frost Jaj no tak to potom nemusim ani kupovat, vdaka za info. Usetrila som.

pe
9. jún 2014

@janickacrazy aj u nas tak, ze aj tak je mokry, lebo deti sa mi potia aj doma v obyvacke, cize v aute sa aj tak potia, ale tu podlozku mam, aby ich to tam nesvrbelo alebo nejake ine neprijemne pocity v tej mokrej sedacke, proste tam su take kanaliky/dierocky, ci ako to nazvat, a vlastne to je take priedusne, cize nesedi v mokrej sedacke priamo, a to je zrejme aj ucel, nejde o to, aby sa dieta nepotilo, tomu nezabranis, moji maju aj hlavy mokre v lete a tie maju predsa vo vzduchu, chapes...

pe
9. jún 2014

@janickacrazy moznoze by sa to dalo poriesit aj nejakou plienockou bavlnenou pod dieta, lebo ta sedacka je z takej umeliny, my sme podlozku kupili, lebo bola k autosedacke v akcii, tak sme nevahali a zobrali

janickacrazy
9. jún 2014

@pe Dakujem za podrobne vysvetlenie 🙂 moj sa doma velmi nepoti, len v tom aute je vzdy mokry, ale uz mame kupenu aj vacsinu sedacku, tak mozno v tej to bude trochu lepsie, lebo v tej od 9-18kg uz bol dost narvany natesno. Ani ta plienka nie je zly napad, vyskusame. 🙂

naodstrel
20. jún 2014

My pouzivame Aerosleep, maly sice neostane suchy, ale nebyva uz taky mokry ako predtym a hlavne aspon nie je prilepeny na potahu autosedacky. Tu aerosleeepku sme si vybrali kvoli dvojakej ochrane, vrchna vrstva by mala odsavat pot a zo spodu su take "plastiky", ktore umoznia vzduchu prudit medzi nou a potahom autosedacky. Sudim podla seba, ze ked som v lete nacapeny priamo na potah sedacky tak sa spotim tak, ze tricko mozem zmykat ale ked mam za sebou natiahnuty uterak (vlastny valepsovak 😀 ) tak je to podstatne lepsie.