Podliezanie bezpečnostného pásu

syky22
1. feb 2016

Ahojte. Naša malá má 18 mesiacov 17kg a 90cm. Mali sme autosedačku 9-18kg Romer King, len hlavová opierka sa nedala posunúť vyššie a nemala miesto na ramienka. Kúpili sme teda autosedačku 15-36kg Cybex s Isofixom. Dieťa sa ale pripútava len pomocou 3 - bodového bezpečnostného pásu. Malá sa ale stále nakláňa do predu, do strán, včera sa vyvliekla z pásu. Máte nejaké rady ako dieťa bezpečne pripútať, poprípade dá sa nejak zablokovať bezpečnostný pás ? aby sa tak ľahko nevyťahoval... ďakujem.

karlea
1. feb 2016

1,5rocne dieta ma byt este priputane 5bodovym bezp.pasom. takze radim dat naspat predoslu sedacku. Ak je jej tam tesno mozno len preto, ze je zima a v bunde sa to tazsie zapina. Treba vyzliect alebo povolit pasy. Prerast este nomohla, aj vyssie a starsie deti sa tam v pohode zmestia. Tie sedacky 15-36kg su vhodne az tak od 2,5 -3 roka.

tiumen
1. feb 2016

Ahoj, tiež riešim túto dilemu, syn je vekovo malý ale výškovo veľký.. našla som jednu jedinú sedačku ktorú chceme do 25kg sa v nej dieťa pripútava 5bodovým pásom !!! Britax Romer Advansafix (II Sict)

syky22
autor
1. feb 2016

neviete, či sa k našej autosedačke Cybex ktorú máme bez pultíka nedá ten pult niekde dokúpiť ? poprípade či to vôbec bude pasovať ?