Ahojte viete mi prosím poradit bezpečnú autosedacku pre rocne dieta ktoru si viem (dufam ze sa spravne vyjadrím) otacat o 360 stupnov? Je mi odporucane ze staci do 18kg ale kludne mi mozte dat tipy aj do 36 kg. Len aby som sa zmestila do 200eur. Bohuzial je aj u nas zla doba. Rozmyslam ze by som aj z bazosa kupila, ze realne bola drahsia kvalitnejšia ale bazarova cena do 200 eur. Len zas nie vsetko co je drahe je kvalitne. Plus zas chyby sedacky by som nevedela zistit ak by ma niekto chcel oklamať. Ďakujem vám pekne za tipy
otocnu neviem ci kupis do tej sumy. Ani bazarovu neviem ci najdes do 200. Mozno daku no-name, co nechces
a teda urcite nie do 36 kg, to je prilis velky interval a nebude nikdy tak dobre. Kvalitna sedacka nemoze byt rovnako bezpecna pre rocne a 10 rocne dieta. To je velmi velky rozdiel.
My mame petite&mars reversal II a vysla nas cca 230€ a sme s nou spokojni. Pouzivana je uz vyse 2 rokov a ziadne nedostatky zatial. Syn ma uz 94cm a v pohode sa zmesti.
@qetka zopar som ich nasla co sa hybu malo nad 200eurami, teda aj v akciach velmi kukam. No a to teda s s tou kvalitou pre rocne a 10 rocne dieta mas pravdu! Mozno este by som skusila dako nasporit ved predsa do bezpecnosti treba. Ale to uz co chcem zas otocnu to uu je taka pohodlnost pre mna. Samozrejme ze sa obzeram aj bez otocnej moznosti. Prave preto si robim prieskum. Baby tu viete vzdy poradit. Ďakujem 🙂
@nikpa ves toto ze najdu sa ludia aj co nepovedia nenapisu pravdu. Tak uz zas radsej priplatit a mat v top stave.
Odporúčam skupinu Vyberáme bezpečnú autosedacku. Pani je tam milá a vie dobre poradiť
Otocna je super no... Radsej by som si priplatila, aby bola otocna - ta pohodlnost pri nakladani je na nezaplatenie 🙂 Riesila som to pred rokom a pol a ja teda mam britax romer dualfix isize (radili mi ju ako top v skupine vyberame bezpecnu autosedacku) Je super, ale nad tvoj rozpocet :(
@zmp akurat som ju nasla za 209eur. Mozem sa spýtať, otacat sa da aj pocas jazdy? Nie je to dako komplikovane? Terwz to je naprd ked sa neda ist do obchodu si vsetko pozriet.
specializovsne obchody s detskym tovarom uz su vacsinou otvorene. odkial si?
@qetka joooj ta sa mi velmi paci, ale je naozaj nad. No ja aj tak cim dlhsie pozeram vsetky sedacky tak tym si hranicu rozpoctu dviham 😃 len toto si uz asi budem musiet potajme sporit , muz ma uz nervy na mna ako spekulujme stale 😂
Ano da sa otocit hocikedy a nie je to vobec komplikovane a ma tri polohy sedenia. My sme fakt spokojni. Ked sme kupovali tak nam samozrejme ponukali britax a cybex ale v tych maly vobec nechcel byt a plakal v nich a potom nam ukazali tuto, ktora je im podobna a tam sa uvelebil ako kral 😊 tak sme ju vzali
@qetka Banská Bystrica som. Aj som niekde uz citala ako maminky pisali ze si budú uz moct pozrieť kociky a neviem co všetko. Dakujem za info!!
@zmp jeeeej frajer. Kolko mal vtedy 😮 nas tiež na vsetko ukazuje a vybera si sam 😄😄
My mame otocnu do 18 kg joie (cenu si zial nepamatam). Je to fajn pre mensie dieta kedy naozaj otocit sedacku a tak dietatko nalozit a priputat nie je take jednoduche. Vozime stale v protismere. Pre vacsie dieta uz ta rotacia nie je taka dolezita podla mna.
Ak si na FB tak sa pridaj do skupiny Deti v aute. Tam pani každému presne poradí podľa typu auta, Isofix, veku, výšky a váhy dieťaťa a samozrejme aj cenovej kategórie.
ak chces napis mi,viem o pani co predava autosedacky a vie urobit cenu...tu petit mars mala za 219€
Vyber si hlavne bezpečnú sedačku. Z bazara nevieš. Stačí minimálny sok a sedačka aj keď bola prázdna už nie je bezpečná. A to ti nikto nepovie.
@cookie29 moze byt aj uplne neburana, dalsi faktor je, ako dlho stala v negarazovanom aute so vsetkymi zmenami teplot. Kvoli tomuto netusim, co s nasimi sedackami, ked nam z nich deti vyrastu. Uz by som ich nevedela s pokojnym svedomim predat. Aj nad darovanim mam otaznik kvoli bezpecnosti 🤷♀️
Hlavně záleží na autě a jestli má šikmý sedadla. Petite&Mars, Joie spin a Britax dualfix do těchto aut nesedí
ak z bazaru, tak po 1 dietati, idealne z rodiny kde mali viac autosedaciek (v kazdom aute jednu) a pozeraj Britax, Joei, Maxi Cosi, Be safe...
@bashawelle da sa darovat aspon k starym rodicom na obcasne kratke jazdy ;)
Autosedačku z bazáru by som kvoli bezpečnosti nekupovala. Môže byť aj z havarovaneho auta a ani to nebudes vediet. Radšej lacnejšiu z obchodu ale novu, všetky musia podliehat rovnakym normám, zase taky rozdiel v nich nie je.