Otočná autosedačka

hukkelova
26. aug 2024

Ahoj baby odporučte mi prosím nejaku bezpečnú autosedačku najlepšie otočnú s ktorou ste spokojné 😉 ďakujem

really8
26. aug 2024

@hukkelova ahoj, sedacky sa takto nevyberaju. Kazda sedacka je ina, to ze sedi jednej mamicke neznamena ze bude tebe a naopak. Porad sa s odbornikom napr na fb v skupine autosedacky bezpeci pro deti alebo deti v aute. Budu od teba chciet vysku a vahu dietata (aby ti napr neodporucili nejaku siroku/uzku) a ake mas auto (aby ste zvolili spravne upevnenie pripadne sedacku ktora vyriesi sklon zadnych sedadiel).

nikolani
26. aug 2024

Tak ako píše @really8.
Ja kým som o tom nič nevedela a vyberala len podľa popisu a recenzií, kúpila som parádnu značkovú otočnú autosedacku, určenú pre vek môjho krpca. Keď sme ju nainštalovali do auta, zistili sme že tam vôbec nesedí a nesedí ani krpcovi, bola mu obrovská, v strašne zlom uhle sedel. Potom sme si dali poradiť od Deti v aute a zrazu všetko super. Len som musela tú prvú parádnu značkovú potom predávať (pod cenu 🙈)

luciferka93
26. aug 2024

@hukkelova my máme túto, nikdy som sa s nikým o sedačke neradila, pozerali sme vtedy testy sedacie aby bola bezpečná a pod.. Používame ju od 6 mesiacov a syn bude mať 3 roky a je stále ako nová, dá sa polohivat do spánku, a poťahy sa aj super dajú oprat, jednoducho navliecť... Mame ju v škoda octavia, mali sme ju aj v alfa romeo, hyundai... Všade sedela super, nemala som pocit ze by niekde niekedy nepasovala, nakoľko si nastavíš všetko. Ale samozrejme každá mame inú skúsenosť, ja by som do tejto šla znova, teraz čakáme 2he a synovi kupujeme väčšiu a menší podedi, stále ako nová a dokonca ani poťah nie je zmolkovy ani osuchany...v druhom aute mame takú do 36kg značku teraz nwm a teda poťah jedna veľká katastrofa, zmolkovy osuchane, nedrží.... To bola taka nejaká lacnejšia

jazula
26. aug 2024

Ja som kupovala v Deti v aute v BA, máme Joie i-Harbour. Malá má 93cm, cca 13 kg, ešte v nej bude dlho. Spokojná som, dá sa aj pekne polohovať do ľahu (3 polohy). Mali tam viacero sedačiek aj na vyskúšanie a čo ma prekvapilo, v tejto našej bola krpatá v pohode, v ďalších dvoch vrešťala. Dokonca aj drahšie ešte boli, tak som ušetrila 😂.