Zaujímal by Váš názor,či nechávať autosedačku cez noc v aute,keď auto nie je garážované....
ja ju nechávam v aute len ma trápi aby mi nevybledla zo slnka..... 😉
tiez ju nechavam v aute to by ani neslo stale ju vyberat....
my tiež nehávame, ale máme dvor...
ale tak nehavame ked ideme do mesta a tam niekde parkujeme, alebo tak... 🙂
Ked sme mali iba jedno dieta, tiez ma to obcas napadlo. Ale teraz ... 😉
aj my ju máme stále v aute ale máme dvor
jasne ze nechavam 🙂 si neviem predstavit sa s nou denno-denne naťahovať 😝
nechavame, je to loteria, vykradnu auto aj bez autosedaciek. ale este som nepocula, ze by niekto autosedacku z auta ukradol 😅 .
manzel ju da vzdy do kufra auta. Ked vieme, ze na druhy den pojdeme niekam s malou tak sa zoberie do bytum kde sa mala uz zapne a v aute uz len pripevni. Urychli to o nejaku minutku cas,
nechavam...ale auto je za branou. ked som u nasich, tak aj tak nechavam...
Dúfam,že to tu nesleduje nejaký zlodej,ale ja nechávam, vyberala som len vajíčko,toto ťažké 8kg "hovädo" by som neťahala 😅
Ani mi nenapadlo, že by som ju mala po každom použití vyberať 😅 teraz je sedačka v každom aute, tak by bolo fakt blbé, keby si nejaký hlupák len kvôli sedačke vybral práve naše auto.
Aj podla mna nejaky zlodej nevykradne auto kvoli autosedačke 😅
na mna pozeraju ako na blazna, ked idem na nakupy do Blavy bez maleho, ze si nevylozim sedacku. Vraj sa strasne kradnu a kvoli sedackam sa auta vykradaju. Ja mam auto garazovane, sedacku nevyberam, nechce sa mi. A mam na nu letny potah, takze sa nebojim, ze by mi vybledla od slnka a navyse okna na aute su tienovane, takze to vobec neriesim.
ja vykladam, ked klara ostava doma s ockom...aby ju mali k dispozicii keby nieco...alebo si poziciam muzove auto... a vzadu mame tmave folie...takze ju vlastne ani nevidno a slnko nema sancu, vozim ju vstrede.
vyberame, lebo 1/ ju mame pozicanu, 2/ nakladame a vykladame z nej maleho doma vnutri
ked sme v meste, davame ju do kufra
vacsiu autosedacku uz asi vyberat nebudeme
nechavat v aute a dat si na zadne skla zvonku nepriehladne folie 😉
zalezi od toho kde byvas , aku drahu sedacku tam nechavas, ale zaruku ze ti ju neukradnu nemas nikdy 😉