Obliekanie 6-mesačného dieťatka do autosedačky

1. nov 2024

Myslite že mu stačí body s dlhým rukávom, mikinu, teplačiky, hrubé ponožky ? Deku dávam keď ideme z auta do obchodu alebo sa ideme prejsť alebo niečo vybaviť. Do tohto aktuálneho počasia. Cca 10-17 stupňov.

gladys_07
1. nov 2024

Staci. Bezpecnost je dolezitejsia ako chvilkove nepohodlie. Na presun dom-auto, auto-dom to staci. Prechadzat by som sa sla s normalnym kocikom, nie autosedackou. Mozno este ciapku by som pridala

lucia13022023
1. nov 2024

Za mňa určite stačí.

domininini
1. nov 2024

Ja som davala do plysoveho overalu

majlo1234
1. nov 2024

Jasne ze staci

patka06
1. nov 2024

úplne stačí, mikinu by som v aute rozopla, aby sa dieťa nepotilo

autor
1. nov 2024

Ďakujem pekne 🙂 prechádzať sa chodíme max 20minut, nie je kočikové dieťa ale v autosedačke vydrží. Mikiny máva väčšinou cez hlavu ale kúpim teda aj na zips

ronie338
1. nov 2024

A bez kapucne, odtlaca pásy z pliec. Zbytočne hrubo netreba obliekať. Ta sedačka dosť hreje. My sme aj v zime vedeli malého vybrať z vajca mokrého a to mal len body, tenkú mikinu, čiapku, tepláky a ponožky. Na vrch deka. Bývame pod tatrami q na vrch bud dvojmo deku hrubsiu keď bolo veľmi mínus alebo len raz. Tak ho obliekam aj teraz do väčšej sedačky. V aute ma deku nachystanu

autor
1. nov 2024

@ronie338 samozrejme bez kapucne, to sme nikdy nedali 🙂 dobre vďaka za radu budem mat nachystanu ďalšiu deku v aute pre každý prípad keď sa trocha ešte ochladí

17alexis
1. nov 2024

Ešte doplním aj ja, že plyšový overal ako vyššie píšu, nedávaj, nakoľko z neho môžu sklznuť pásy. A na zimu by som ti poradila merino vecičky. 🙂