Myslite že mu stačí body s dlhým rukávom, mikinu, teplačiky, hrubé ponožky ? Deku dávam keď ideme z auta do obchodu alebo sa ideme prejsť alebo niečo vybaviť. Do tohto aktuálneho počasia. Cca 10-17 stupňov.
Za mňa určite stačí.
Ja som davala do plysoveho overalu
Jasne ze staci
úplne stačí, mikinu by som v aute rozopla, aby sa dieťa nepotilo
Ďakujem pekne 🙂 prechádzať sa chodíme max 20minut, nie je kočikové dieťa ale v autosedačke vydrží. Mikiny máva väčšinou cez hlavu ale kúpim teda aj na zips
A bez kapucne, odtlaca pásy z pliec. Zbytočne hrubo netreba obliekať. Ta sedačka dosť hreje. My sme aj v zime vedeli malého vybrať z vajca mokrého a to mal len body, tenkú mikinu, čiapku, tepláky a ponožky. Na vrch deka. Bývame pod tatrami q na vrch bud dvojmo deku hrubsiu keď bolo veľmi mínus alebo len raz. Tak ho obliekam aj teraz do väčšej sedačky. V aute ma deku nachystanu
@ronie338 samozrejme bez kapucne, to sme nikdy nedali 🙂 dobre vďaka za radu budem mat nachystanu ďalšiu deku v aute pre každý prípad keď sa trocha ešte ochladí
Ešte doplním aj ja, že plyšový overal ako vyššie píšu, nedávaj, nakoľko z neho môžu sklznuť pásy. A na zimu by som ti poradila merino vecičky. 🙂
Staci. Bezpecnost je dolezitejsia ako chvilkove nepohodlie. Na presun dom-auto, auto-dom to staci. Prechadzat by som sa sla s normalnym kocikom, nie autosedackou. Mozno este ciapku by som pridala